in

Яко!Яко!

Красотата не признава граници

Да обичаш красотата е вкус. Да създаваш красота е изкуство. Думите са на Ралф Емерсън, може да ги потвърдят и нашите приятели от Derma-Act. От 6 години насам тяхната мисия е точно в тази насока – да създават красота. Правят го с помощта на дерматологични и естетични процедури, дело на специалисти в областта.

А на 9-и януари отпазнуваха своя 6-и рожден ден с мотото “Красотата не признава граници”. Същото важи и за амбициите на дерматологичната клиника, която в София може да бъде открита на два адреса – “Черни връх” 150, а също и на ул. “Папрат” 6В.

“За последните 6 години издигнахме до нови висоти красотата и естетиката в България – обявиха от клиниката, докато гърмят бутилка шампанско. – Истината е, че амбициите ни се простират много по-надалеч. Ето защо, вместо да правим равносметка на миналите ни успехи, вече се готвим за следващите.”

Уверихме се от първо лице, че всичко това е вярно. Разговаряхме и със специалистите на Derma-Act, от които имахме възможност да научим тенденциите в областта, както и отговорността да се грижиш за визията на някои от най-желаните българки.

“Когато започнаха да ни се доверяват толкова много дами от шоубизнеса, трябва още по-добре да премисляш всяка процедура и да преценяваш риска – разказа Костас Пагидас, основател на клиника Derma-Act. – Какво имам предвид? Те са публични личности с постоянно внимание към тях и непрестанни изяви. Трябва да съобразиш кога и каква процедура да направиш спрямо техните ангажименти и публични появи, за да изглеждат винаги перфектно. А също и кога да откажеш процедура. Това създава характер в екипа ни. Но освен отговорност, за нас е и щастие да работим с тези хора и да сме спечелили доверието им.”

На свой ред д-р Александрос Лафчис обясни:”Идеята на пластичната хирургия не е да създава „клонинги“, а да подчертава красивите и естествени дадености, като отстранява естетичните недостатъци. Колкото по-дискретна е намесата, толкова по-хубав е резултатът”, обясни на свой ред хирургът д-р Александрос Лафчис.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Derma-Act (@dermaact)

Кефи ли те?

Съдия призна гол-фантом, за малко да го бият (ВИДЕО)

висша лига

Полицията в Англия влиза по къщите на хората заради нелегален стрийминг на мачове