in

Яко!Яко! ПлачаПлача Смех!Смех! Шит!Шит!

Пеле: С Марадона се шегувахме кой е по-добрият (ВИДЕО)

Пеле и Марадона отново са заедно, брато. Бразилецът е най-новото попълнение в отбора на ангелите. Боговете вече си имат Пеле. В рамките на около 24 месеца си отидоха двамата големи. Спорът кой е по-добър си остава вечен. Но е факт, че те бяха приятели. В Италия припомниха интервю на Краля на футбола пред RAI, в което той говори за шегите помежду им.

„Пътищата ни се пресичаха понякога, дори и да нямахме близко приятелство“, разказа преди година Пеле. – Когато се срещахме, обичахме да се шегуваме кой е най-добрият. Той (Марадона) обичаше да казва: “Казват, че съм по-добър от теб.” А аз добавях: “Може да си по-добър, но аз мога да вкарвам с десен и ляв крак, както и с глава, а ти не.”

“Шегувахме се, когато се засичахме по летищата на турнири в Европа. Винаги го правихме на темата за това кой е по-добрият, но ние бяхме еднакви.” Пеле е единственият футболист в историята, печелил 3 пъти световната титла с Бразилия, включително финала през 1970 при 4:1 над Италия. Марадона пък вдигна трофея в Мексико през 1986-а при втория триумф на Аржентина.

Кефи ли те?

10 Points
Upvote Downvote

ВИДЕО: Появи се странен клип на Мбапе и Салт Бае

Препоръчваме ти игралния филм за Пеле (ТРЕЙЛЪР)