in

Смех!Смех!

Весела Коледа, братоци и Цецки!

COVID, война, инфлация, кофти работодател, още по-кофти половинка – всичко това не може да ни развали настроението, брато. Пеем “Джингъл Белс” от сабале и разпръскваме коледен прашец из дома (не е кока). Иска ни се да останем позитивни, затова ще гаврътнем (още) едно червено вино на екс и ще наплюнчим перото. Празници са все пак. Доброто настроение е като пиратките в Люлин на Бъдни вечер – задължително. В дни като тези е хубаво да си кажем някоя друга блага дума, да си пожелаем добро посрещане на Коледа, а и Нова година.

Пожелаваме ти да не чакаш края на годината, за да продадеш старата кола, която гние пред блока. Обяви я още сега за продан в мобилето и изпий парите на 31-и. Веднъж се живее. Продай и телевизора, дават само кофти новини и стари филми. Ако си купил тротинетка, задължително я подари на първия срещнат. Видя какво се случи с Емили. Изобщо отърви се от всичко излишно, само с килограмите ще ти е трудно.

След това изтрий всички стари смс-и, ако имаш такива. Ние сме олд скул и пазихме някои, вече не. Изтрий и телефона на бившата, за да си сигурен, че няма да й се обадиш пиян на Нова година с идеята да се съберете, защото си в депресия. Ще намериш друг/друга, която да ти къса нервите през 2023-а.

Ние ти пожелаваме да бъдеш добър човек, защото те са на изчерпване. Дръж на думата си, на пиене и на чок-чок. Последното си е трудно, но след третото хуц-хуц се задобрява. Ние сме на второто. Не за годината, а през годините. Весела Коледа, братоци и Цецки! Намирайте повод всеки ден да се усмихвате всеки ден. Салют!

Listen on Google Podcasts

Кефи ли те?

Ако Дядо Коледа беше българин – нямаше да е пенсионер, щеше да кара на газ и още…

Аржентинците отговориха с петиция: Спрете да плачете