in

Смех!Смех!

Те няма да получат подарък за Коледа

Наближават най-светлите християнски празници, брато. По време на тях ставаме по-добри, но причината може би е, защото чакаме подаръци. Е, не всички ще ги огрее. Сдобихме се с Черния списък на Добрия старец и някои няма да са доволни от видяното. Но си има и причина, тук сме, за да я разкрием.

Топлофикация”

Ако има изедници, тия изпълват смисъла на тази дума. Опростиха им няколостотин милиона дългове и тия пак не се наядоха. Бах тва точене. Иначе сега са за бой, щото са ти пуснали парното, а то не грее. Ама сметките вървят. Ние се греем и на ток, и на парно, и пущаме топлата вода в банята да има изпарения в боксониерата. Никви подаръци за тези, взели са си подаръците до края на Вселената. Точка!

Андреа

Певицата плюс Банда-Банда. Първата – пусна онова изкуфело видео, в което я снимат, а глас зад кадър нарежда: Представи си, че си в Украйна и имаш мъж и дете. Започват бомбандировките, детето ти крещи. Няма да продължаваме натам, само ще добавим, че Андреа започва нещо като плач и напъни след четиридневен запек. Истинска гротеска! Банда-Банда защото се опита да коментира футбол. Нейното име плюс това на най-великата игра не трябва да са в едно изречение, абзац, страница, книга… Футболът не е “На кафе”, а Меси не е Гала. Сори!

Инфлуенсърите

В този ред на мисли в списъка са и инфлуенсърите. Само простотии и деградация. Ядат синя храна по два дни и те убеждават, че има духове. Нали бе, Клашърс? Всички простаци трябва да бъдат пропуснати от Дядо Коледа. Защото са за трпанье. Изглаждат ти гънките до откат. Накрая ще се пързаляш по собствения си мозък. Нема да има нужда от пързалка.

Диана Габровска

 

Дядо Коледа тактично ще пропусне дома на бившата кандидат-кметица. Не защото е била непослушна, а от мерки за сигурност. Знае, че промъкне ли се вътре, ще бъде връзван, изтезаван и заснет. Видеото ще бъде пуснато в платен сайт, а Снежанка ще го зареже. В настаналата оргия ще бъдат включени Рудолф, останалите елени, даже и шейната, а накрая ще оцелее само Дианчето.  

Благо Джизъса

Трябва да има и нещо мъжко в списъка. Добре де, разбра ни. Поредната година доведе пореден брак за Джизъса. Именно това си поръчвал на вяска Коледа бившият футболист. И добрия Старец го изпълнявал стриктно. Но вече му е дотегнало от Благой, а спекулациите, че се задава нов развод допълнително принудили Санта да го отпише от адресите за посещаване.

Виж нашата втора книга, брато. Мерсаж!

Кефи ли те?

Ако “Сам вкъщи” бе сниман в Русия (ВИДЕО)

ВИДЕО: Ето защо готвачът Салт Бае е бил на терена на финала в Катар