in

Яко!Яко! Шит!Шит!

5 идеи за НЕТЪП коледен подарък

Свежичко за свежари, сеш се?

Най-светлото време е, брато. Време, в което трябва да обърнеш внимание на близки, роднини и приятели. Надяваме се, че имаш такива. Надяваме се, че не си саможивляк, който се е отделил в своя собствен свят и сос.

Ще напишем няколко материала за празниците, да си знаеш, Отваряй по-често сайта. Започваме с първия текст – топ 5 идеи за НЕТЪП подарък.

Екскурзия

Виж, сър, сега цените са окей. Да, има инфлация, но са нормални на фона на това, което ще стане, когато отпуските наближат. Сега има хубави оферти, разгледай ги. Цените за самолетни билети са скандални. Ние ползваме WizzAir приложението, но ще открехнем и за Google Flights. Ако успееш да комбинираш два полета от две различни авиокомпании, ще ти излезне по-евтино. За нощувки гледай спокойно в AirBnB. Можеш да си сигурен, че абсолютно всички обичат да пътуват. Вземи билети да идете с твоята някъде. Тури ги в куфар. Зарадвай я в тоя въшкав живот на сметки и грижи. Вземи и на вашите за по-близка дестинация – може само нощувките – Охридското езеро, Румъния, Кавала.

Артикул

Вещите са яки, ако имат послание, ако имат история зад тях. Фенските артикули са топ за всяко брато. Тва да го знаят Цецките. Не всеки има оригинална тениска или официален артикул на любимия отбор. А такива се предлагат и на българския пазар. Цената обикновено значи качество. Не купувайте боклуци от пазарищата. Дъно е. Супер идея е фланелка с автограф от Меси. Само да му стане на човека, че всички сме пущили едни пъпове…

Процедури

Понякога ти споделяме, че имаме едни яки пичове приятели, дето са и професионалисти в областта на естетиката – Derma-Act. Сега при тях са пуснати пакети за процедури с отстъпки. Например пакет BEGIN e топ идея за тотално жесток подарък за всяка Цецка. 700 кинта не са малко сигурно, но какво са тези парички пред любовта, уважението и признанието? Не, бе, верно се замисли. 7-8 процедури се предлагат, няма жена на света, която ДА НЕ ОБИЧА да се глези. А и 7-8 процедури ще се правят в течение на няколко месеца или седмици, така че ще е дълъг подарък.

Животно

Купи животно на дете или жена. Казваме ти на кво се кефим ние, ти си преценявай. Първо, кучето е много сериозен ангажимент с излизането и пикаенето в студ и жега. Поне по два пъти на ден и трябва да го разхождаш. Малко по-неангажиращо е котката. Обърни внимание на британската късокосместа. Или някоя друга. Но чети за характера й, за да вземете нещо по-мързеливо. Винаги можеш и да осиновиш, разбира се. Котките се учат лесно да пикаят в котешката тоалетна, няма страшно. Няма да я дразниш и така няма да ти бута предметите и елхата. Тя обикновено няма нужда от теб, може да се забавлява и сама. Виж и зайчетата, които са евтинки и не изискват кой знае ква поддръжка. Скоро ще взимаме и папагал от вида монах. Виж ги кви са синички и готини. Милват се като куче. Компаньони са, не пищят. Да, трябва си грижа, но едно животно ще е разнообразие. Помисли, че твоята няма да ти се кара постоянно, ще му се кара на него. Все ще намери за какво. Ще прехвърли малко от концентрацията си – от теб върху животинката. Ще олабиш положението, повервай.

Играй го дебело

Последното, което искаме да ти кажем, е, че тъпият подарък е евтин. Няма по-готино от това подаръкът да се запомни. Сега е моментът. Едни 500 до 1000 лева за твоята са приемливи и желани от нея. На вашите може и нещо за вкъщи – маса, чучки за столовете, полилей, покривки, съдове, миксер, за домакинството или за риболова. Това винаги върви. Твоите родители винаги ще имат нужда да обновяват нещо. Виж кое се е скапало в къщата им. Вземи им ново. Да е функционално, да им върши работа. За приятели – може и евтинко, даже е за предпочитане. За приятелите е важен жестът.

Айде, жив и здрав!

Кефи ли те?

Меси отряза 3 пъти Salt bae за селфи (ВИДЕО)

Хванаха мъж с 20 литра ракия и 1160 кутии цигари на летище Варна