in

Яко!Яко!

Борис Бекер излезе от затвора

Вкъщи за Коледа, брато. Това очаква тенис легендата Борис Бекер, освободен предсрочно от панделата. Той ще бъде депортиран от Великобритания, където в последните осем месеца бившият тенисист бе в затвора Хънтърком в Оксън. Случи се така, че той бе одобрен да бъде част от схема, според която чужди затворници във Великобритания биват депортирани в родината си, за да не заемат място и да не тежат на бюджета. Същата схема позволява до 135 дни от присъдата да бъдат приспаднати.

В края на април Бекер бе осъден на 2,5 години затвор заради финансови нередности около обявяването на фалит през 2017-та година. Носителят на шест титли от Големия шлем трябваше да излежи ефективно половината си присъда, но е освободен предсрочно, като сега му предстои депортация от Великобритания.
55-годишният Бекер бе осъден за прикриването на активи на стойност 2,5 милиона паунда, при положение, че дължи на кредиторите 50 млн. за непогасен заем, изтеглен за имението му в Майорка. Бившият номер 1 в света живее във Великобритания от 2012-та година, но сега няма да може да посещава страната.

Кефи ли те?

Баншите от Инишерин – история за приятелство, раздор, самота (ТРЕЙЛЪР)

Учените с откритие: Женските змии имат полов орган и изпитват оргазъм