in

Шит!Шит! WTFWTF Смех!Смех! ДГДДГД ПлачаПлача Яко!Яко!

76-годишна милионерска баба забременя от 19-годишния си приятел

Социалните мрежи неведнъж са ни разказвали истории на двойки, чиято възрастова разлика е до пет десетилетия и са показвали, че въпреки всичко връзката може да работи, брато. Но ако още не сме сигурни, пристигат 76-годишна баба и 19-годишният й годеник, които не само са се сгодили, но и твърдят, че чакат бебе. Удри!

Това е Милина Гата, жена, известна в TikTok като „бабата милионерка“ и нейният млад съпруг Джузепе Д’Анна, които станаха известни в социалната мрежа, след като 19-годишното момче предложи брак на дълголетницата, споделяйки някои изображения на романтични моменти от тяхното сладко ухажване. Нещо, което със сигурност ще обсъдим в следващия епизод на нашия подкаст в Spotify.

Изправена пред нежната молба за брак на младия мъж, жената не устоя и прие без колебание, така че развълнувана реши да сподели момента в своя TikTok акаунт. Сякаш обявяването на новината за годежа им не беше достатъчно, сега двойката родом от Италия изненада още повече последователите си, като наскоро не само обявиха новината, че 76-годишната баба е бременна, но и споделиха няколко видеоклипове по време на разкриване на пола на бебето.

Нашата втора книга е супер за подарък, брато. Виж я тук!

Кефи ли те?

Джо Пеши: Да играеш Хари в “Сам вкъщи” беше болезнено

Как Хари Кейн бие дузпи в лунапарк (ВИДЕО)