in

WTFWTF ПлачаПлача

Лаещ инфлуенсър е прокобата на Кристиано Роналдо

Лаещ инфлуенсър е прокобата на Кристиано Роналдо

Дарън Уоткинс Джуниър, известен като „IShowSpped“, е американски инфлуенсър, който се прочу през последните месеци с ексцентричното си поведение и това че е голям фен на Кристиано Роналдо, брато. Speed често се държи доста странно – лае като куче и произнася по абсурден начин имената на известни футболисти. Всичко това е игра, която му донесе популярност и много доходи.

Нека се върнем на частта със звездата на световния футбол Кристиано Роналдо. Американецът меко казано боготвори португалския нападател. Дали обаче с него е свързана лошата форма на CR7 през настоящия сезон?

Той е роден на 25 януари 2005 година. На тази дата Кристиано Роналдо отбелязва своя гол номер 13 в кариерата. Много суеверни хора вярват, че 13 е фатално число, пишат колегите от dsport.bg

В периода 2014-2017 Кристиано е най-добрият футболист в света и печели три от четирите издания на „Златната топка“. През декември 2018-а обаче тя е спечелена от бившия му съотборник в Реал Мадрид Лука Модрич, когато двамата са основни конкуренти за отличието. В същия месец Speed публикува своето първо видео в YouTube.

На 24 септември тази година Дарън участва в благотворителен мач, в който вкарква гол от очевидна засада, който не е зачетен, разбира се. На същата дата Роналдо игра за Португалия срещу Чехия в Лигата на нациите. В този мач той освен че не вкара гол, извърши нарушение в наказателното поле, заради което чехите получиха дузпа, а след това и счупи носа си.

Седмици по-късно американският инфлуенсър пропътува хиляди километри, за да види своя идол как играе с екипа на Манчестър Юнайтед срещу Астън Вила. Тогава Роналдо не попадна в групата, същото се повтори седмица по-късно срещу Фулъм. Последва и раздялата между португалеца и „червените дяволи“.

IShowSpeed стигна и до Катар с мисълта да гледа Роналдо на Световното първенство. Американецът си избра осминафиналния двубой срещу Швейцария, който бе първият, в който Кристиано не започна като титуляр. Той все пак влезе в игра и Speed най-сетне го видя. Роналдо вкара и гол, но бе в няколкометрова засада и попадението не бе зачетено. Мнозина в социалните мрежи побързаха да направят съпоставка с попадението на инфлуенсъра в благотворителния мач няколко месеца по-рано.

Всички тези неща вероятно са съвпадения и неприятностите на Кристиано Роналдо си имат логично обяснение, но все пак суеверните хора и конспираторите ще има за какво да си мислят.

Втората ни книга е перфектният подарък за Коледа, брато. Виж я тук!

Кефи ли те?

И дебелия Роналдо научи танца на Гълъба (ВИДЕО)

Peaky Blinders със своя игра във Виртуална реалност (ТРЕЙЛЪР)