in

Яко!Яко! Смех!Смех!

Видяхме Цеца на живо, вече може да умрем!

Видяхме Цеца, брато!!! Вече може да умрем спокойно. Думите не са наши, чухме ги зад нас на коценцерта на сръбската певица в четвъртък вечер в Арена “Армеец”. Истината е, че си мислихме абсолютно същото минути по-рано. Правили сме чок-чок, правили сме чок-чок и с жена. Има ли друго, което може да ни се случи до края на тоя пуст живот? Едва ли…

Ок. Редно е да признаем нещо. През 2014 година един от сайта отиде на концерт и не каза на другите, после написа жесток репортаж и сме сигурни, че е ударил поне едно коленце на някоя фенка. Може и да не е сръбкиня, но…за останалото сме убедени.

Второ брато отиде на концерт. Без да каже на другите, разбира се. И не беше мижав интерес. Но затова след малко. Първо няколко уискита по-рано. Шибнахме 4-5 за отскок в момент на тежко разтроен стомах. Мезихме със солети. На сръбско трезвен не се ходи, но нямахме никакво право да подложим от техните тежки мезета. Пихме едно даже в кенефа, а за разрадител ползвахме пробиотик. Сигурни сме, че тия бактерии в червата са били адски шокирани от стореното. Не може някой да ги трови с “мало виски, малко кока-кола”, както пее Фазлия. Дотук със здравословните проблеми. Прекрачихме прага на залата с мазна усмивка. Веднъж, защото бяхме на градус и второ – зад вратите на спортната арена открихме над 15 000 жадни за Цеца гърла. Малиииии! Мачкай, Цеца!

Презаредихме напът за местата ни с вино и вода. Адски ни беше яд, че не си вкарахме нашо пиене, но от колегата знаехме, че конфискуват на входа, което е кощунство. А ние имаме опит с контрабандата – правили сме го в дискотека, на басейн, даже на абитуриентски, на Цеца ли няма? Е, явно сме стари за тия неща. Но сръбското отвори 2-3 клапи, мамка му. Изпихме коледния бонус преди да сме го получили. Изпихме и на Цецка подаръка преди тя да си го е получила. Ще я натискаме на любов и комплименти и тая година. Ще й пускаме и Цеца на запис.

В “Армеец” някаква сръбска банда така ни подгря, че по едно време ни беше все тая дали Цеца ще пее. Можеше да дочакаме Нова година с тях, а Цеца да дойде друг път. Беше важно само да не намаляват музиката. Добре, че предвидливо не бяхме сложили ризата за концерта, а стар пуловер, че иначе щяхме да си ходим голи след последното изпълнение, което май се оказа “Трепни”. Не е хубаво да се меша уиски с вино. Не е хубаво и да се целуваш с жената до теб, мислейки си, че е твоята Цецка, ама имало да става. Поне да беше на средна възраст, а тая беше на прага на пенсията, но пък езикът й беше барлив като левия глезен на Неймар. Веднъж се живее.

Цеца излезе на сцената в момент, когато вече бяхме вдигнали пулс. Беше в елегантна рокля за поне 200 лева. Не сменяше тоалети, не правеше почивки. Пя поне 2 часа. Зад нас компания братоци бяха на прага да се гътнат.

“Прекрачва границата”, крещеше един от тях, визирайки тежките хитове, които изпълняваше един след друг. – “Чухме Цеца, вече може да умрем”, допълни друг без да отлепя поглед от сцената. Казахме им “наздраве” на тия шашкъни, големи образи бяха. Единият даже си свали фланелката в екстаз и остана гол до кръста. Тия неща са хубави. В екстаз изпадна и момиче през ред пред нас. Започна да се мята по седалката и да имитира правене на френска любов. Честно! Кълнем се в Цеца. До нас възрастната жена пускаше лайф след лайф във фейсбук без да е сигурна какво прави. Направи си и няколко селфита, докато се опитваше да включи задната камера. Добре, че не се гътна, че щеше да ни прецака концерта.

По едно време Цеца развя българското знаме, дръпна и реч, просълзи ни, отпихме голям гълток. Тя също пусна сълзи. Някой й хвърли и сръбското знаме, а тя ги развя като едно. Настръхнахме и пак отпихме. В един момент осъзнахме, че метрото няма да го хванем, но и това не ни развали кефа. На “Маскарада” забелихме очи, на “Лепи громе мой” още повече, накрая изпя и “Трепни”. Очаквахме всеки момент на сцената да нахълта Божинката и да грабне микрофона, за да пее с нея и да поздрави Асенчо Таксито, но това се случи само в главата ни. Допихме и последната глътка в чашата. Животът е хубав. Цеца приключи малко преди полонощ. Тия 60 лева си заслужаваха повече от всичко друго. Тръгнахме си с такси, веднъж се живее. Вече може да умрем спокойно!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Шчесни и Меси вързали бас на 100 евро при дузпата на Аржентина

Пациентка спря апарата за кислород на мъж, защото й пречел да спи