in

Какво още да види Илън Мъск в България?

Илън Мъск идва в България, брато. Новината вече е стара като спомените ни за лятото. Братото, което изобрети Тесла и иска в бъдеще да живеем на Марс, се очаква да пристигне  през април догодина. Дотогава я камилата, я камиларят. Но пък така и така има идея да идва, ние решихме да му съставим списък с обекти, които трябва да види. Не може да мине само с едни Белоградчишки скали.

Село Шишенци

Мъск задължително трябва да посети най-призрачното село в България. То се намира доста близо до Белоградчишките скали, така или иначе е на ток, няма да го бутнат още няколко километра. А в зловещото селце има самодиви, призраци, койоти, буйна растителност и тотално изперкали хомосапиенси. Няма да се изненадаме, ако каже, че мястото е по-зловещо от Elden Ring. Ако тръгне за Шишенци и с някоя Tesla, гаранция ще го помни цял живот. Ще минава през път, който мяза на онези от Погрешен завой. Дупките там са дълбоки – не като кратери, а като някои неща на бившите, но няма да казваме точно кои. Хващаме бас, че от Шишенци ще трябва да се прибере с колело s У образно кормило. В Северозапада те винаги са на мода.

Неделният пазар в Димитровград

Тирлици, шушони, люти чушки, а защо не и един ароматизатор “Суджук” за Теслата? Всичко това може да закупи на най-ниските цени в Европа нашият Илънчо, който там накратко ще бъде прекръстен на бай Илия. Той не се слави като особено дашен, когато става въпрос за пари. Цените в Димитровград обаче ще са му по джоба.

Останалите ни предложения можеш да чуеш в първи епизод на нашия аудио подкаст в Spotify, където говорим по тази и други теми. 

Кефи ли те?

Пуснахме подкаст само със звук, а причината е ясна

Програмата за Мондиал 2022 по дни, часове и телевизии (ОБНОВЕНА)