in

Яко!Яко!

Джони Деп отново ще бъде капитан Джак Спароу

Ударно завръщане за Джони Деп, брато. Актьорът ще сложи кърпата и ще скочи в ботушите, за да се превъплъти в капитан Джак Спароу. Четем го във в. “Сън” със сутрешния си чай, информирайки се още какво се случва на Даунинг стрийт 10.

Казано без помпозности и по-сбито, Деп ще се снима в шестия филм от поредицата “Карибски пирати” – пет години след предишното приключение. Медията се позовава на списък на актьорите и техническия персонал, потърсени за участие в снимките на филма.  Изданието пише още, че пробните снимки за продукцията, чието работно заглавие е “Ден в морето” (A Day At The Sea), ще започнат през февруари във Великобритания.

Отбелязва се също, че проектът е на ранен етап и все още не се знае кой ще режисира новото приключение. Известно е обаче, че изпълнителен продуцент ще бъде Брус Хендрикс, който участва в създаването на първите три филма.

В. “Сън” пише още, че петте филма от поредицата “Карибски пирати”, първият от които излезе на екран през 2003 г., са донесли над 4,1 милиарда долара в международния боксофис, а самият Джони Деп е спечелил над 240 милиона долара от тях. Таблоидът припомня, че бъдещето на Деп във франчайза беше поставено под въпрос, след като бившата съпруга на актьора Амбър Хърд го обвини в домашно насилие. През юни тази година съд във Вирджиния постанови, че твърденията на Хърд са клевета.

Легендарен джип на Тони Сопрано обявен за продажба

Кефи ли те?

11 Points
Upvote Downvote

Бръснарницата, в която ще разпуснеш със стриптизьорки (ВИДЕО)

Книгата на Brato. bg влетя в топ 10