in

Яко!Яко! Смех!Смех! ПлачаПлача

Гостите, които искаме в студиата за Мондиал 2022

Световното е в разгара си, брато, и е толкова различно. Почти зима е, бирата отстъпва на виното, нямаме отпуска, заради което се правим на болнави в офиса, дори продълженията на мачовете не са както преди. За голямо наше съжаление студиата са си същите. В тях намираме Велизар Димитров, Нойзи (ако не се е вясвал, тепърва ще го стори), Пелето и други познати муцуни. Ок, но не ни кефи. Тук сме със списък от хора, които ще разчупят тягостната атмосфера в БНТ и Диема.

Слави Клашъра

Има правилна дикция като на бг вариант на Сири за айфон. Бавноговорещ, нагълтал се с инфо от Уикипедия, правещ се на учен, но оставащ си зубър. Винаги може да запълни времето с недоказани факти и теории за извънземна намеса във футбола. Може да рекламира скъпи телефони и да показва техниката на мобилните оператори, които да заместят този неосновано скъп ВАР. Искаме да коментира и мач. О, как искаме да го направи. Сигурни сме обаче, че никога не е играл в такъв.

Пилинцата от Монако

Франция е световен шампион, студиата имат нужда от присъствие на френскоговорящи. Но не визираме Евгени Найденов, който е №2 след Нойзи по честота на поява в ефир, когато говорим за футбол. А не се сещаме за по-добър вариант от пилинцата от Монако. Боби Манекена и Нинчето ще разкрият всики тънкости на френския футобл, ще изкажат мнение от имено на хора, били във ВИП ложите на “Стад дьо Франс” и “Луи II” (така май се казваше стадионът на Монако). Комшиите на Гришо в Монте Карло са първи приятели и с Филип Плейн, така че има шанс да го доведат в студиото срещу хонорар от 200-300 лева. Толкова могат да отделят и от БНТ, но преди удръжките.

Кобрата

Виждали сме го поне два пъти да бие на майтап журналисти в репортаж като част от спаринг преди голям мач. Уж, шегичка, ама пак си е спукано ребро. Отнесе го Петър Стоянов преди години в ТВ7, после и друг, ако не се лъжем. Този човек обича и футбола. Редво е да е в студио с Нойзи, ах как искаме тази комбинация. Високопарните изречения на Цветков ще бъдът съпътствани от ъперкът от Пулев, защото не обича някой да му губи времето с глупости. Джентълменството пък ще отстъпи на типично българското гостоприемство, сигурни сме.

Димитър Пенев

Стратега, треньор №1 на България за ХХ век, чичо Пенчо, героят от САЩ 94. Всичко това е Димитър Пенев. Далеч преди лафовете на Божинката, той беше човекът, който родният фен припознаваше като свой. Вече на години, но с все така затвърдени познания по футбол, Пената ще ни разкрива всички тактически тайни на селекционерите от Мондиал 2022. Не познава имената на футболистите, но и голяма част от гостите на Диема и БНТ са на същия хал и дори не го крият. Чичо Пенчо с лекота може да ги преименува като Гари Кейн, Кики Мбапе, Герд Мюлер, един друг и още двама.

Атанас Атанасов

Този пич ще открадне шоуто от Катар. Това е човекът, способен да успокои с глас и интонация и най-разгневения запалянко, чийто любим отбор Аржентина току-що е загубил от Саудитска Арабия след три отменени попадения. Атанасов e онзи бивш министър на културата, който пусна видео, за да благодари за честитките за рождения му ден. Като затвърден инфлуенсър, предлагаме той да смени Банда Банда в ефира на БНТ. Това е човекът!

Рачков

Страх ни е да пущим чешмата. От нея ще излезе Рачков, гаранция. Затова нека го поканят в студиото да коментира. Нека е навсякъде. Нека бъде и по чешмата, и по телевизора. Поне да затвърдим досадата. Смешките му отдавна са изтъркани, както са изтъркани и гостите на полувремето. Така че нищо не променяме. Ти, ако имаш сила, променяй. Рачето има и готина приятелка, дано и нея поканят.

Ако си стигнал до края на материала значи си търпелив човек, бая време изгуби. Още много може да загубиш с нашата налудничева книга “Как да оцелееш в България”. Там се вихрим с пълна сила! Честно!

Още по темата: Топ реплики, които ще чуеш от жена по време на Мондиал 2022

Кефи ли те?

Официално: Роналдо и “Юнайтед” скъсаха

Бръснарницата, в която ще разпуснеш със стриптизьорки (ВИДЕО)