in ,

Смех!Смех! Яко!Яко! WTFWTF ПлачаПлача Шит!Шит! ДГДДГД

Топ 3 наши фаворити за спечелване на Световното в Катар

Ето нашите тарикатски и професионални виждания

Франция

Като с ръка на сърцето си признаваме, че никога не сме били за този отбор, нито харесваме френския език или шампионат. Просто се опитваме да гледаме реално на нещата. Франция има атомно нападение в лицето на Мбапе, който тича не като кон, а като два. Освен това, отборът е безкрайно мотивиран да повтори успеха от предишния Мондиал. Няма смисъл да обясняваме с какви играчи разполагат, за нас нямат слаб пост. Предпоставките за силно представяне на Франция са налице, така че ще ги следим с интерес. Това е супер опитен състав, с треньор, виждал всичко във футбола. Даже помним коги идваха у София 2017 г. да ни бият с 0:1. Тогава контузихме Канте, а Мбапе така тичаше в дъжда, че ни заболя вратлето да го следим.

Англия 

Британците са ни противни като хора, щото пият до наакване, но тва нема значение. Англичаните за пръв път не са изморени след стоте мача през сезона. Не се играе лятото. Те са в топ форма. Не са изморени, няма нужда от кой знае какви ротации. Отделно имат млади играчи като Сака и Белингам, които са топ изпълнители – надъхани, че могат. Пред тях няма спирачки и лимит. Хари Кейн е голаджия от световна класа и играе с топката още в центъра. Тактиката е да я пуска към бързите крила. Стърлинг е сред тях, цял живот в национала има тоя пич. Според нас най-силното им оръжие са халф бековете. Те играят с по две крила дефакто на левия и на десния фланг. Това е много шибано за защитата на другите отбори. В днешно време футболът е за изключителни атлети, каквито ние не сме.

Португалия

Слагаме и португалците тук, защото смятаме, че са скрит фаворит. Съставът им включва не само Роналдо. Виж им халфовете – Бруно Фернандес, Силва, крилата Витиня и Жоао Феликс, отзад Рубен Диас, Пепе е бита карта, но може да изкара едно полувреме без да припадне. Смятаме, че Роналдо ще извади още нещо от гащите, което да изяде, и ще започне да вкарва при едно на едно с вратаря. Щото за момента нещо не може. Просто това би било хубав завършек на неговата шеметна кариера. Някои от нашите админи са му фенове, не го крием. Но просто португалците имат хубав микс от млади и от опитни играчи. Гледаме ги с интерес.

Да ти кажем честно – бихме искали купата даже да не отиде в европейска държава. За да могат малко да се стреснат, че не са номер едно. Да се сетят, че трябва още обновяване, още разработки на спортни методики, още внимание към подрастващите таланти. Истината е, че има сега точно подмяна на поколенията и има доста млади играчи. Колко са готови още видим. Иска ни се просто някаква изненада, да сме свидетели на исторически момент.

Кефи ли те?

Борислав Михайлов: Не познавам вкуса на алкохола и цигарите

Боксьор иска да бие Меси