in

Яко!Яко!

4в1: Неустоимо предложение с неустоимо видео

Затвори очи и си представи четири предизвикателни жени, гледащи към теб по онзи специфичен и женствен начин, който кара сгъвката на коленете ти да омеква като желиран бомбон, оставен на слънце. Размислихме! Отвори очи. Имаме по-добра идея.

Пусни си видеото в края на материала. В него ще откриеш всичко описано по-горе. Александра Петканова, Славена Вътова, Ивелина Чоева, Михаела Филева – това не е розов сън, а отборът на Derma-Act. Той няма да участва на Мондиал 2022, защото вече е победител. Такъв си и ти.

Цецките са част от горещите кадри в най-новия рекламен клип на Derma-Act и са пряко обвързани с горещи предложения. Дерматологичната клиника подобаващо даде тон за намаленията около наближаващия Черен петък, но с тази разлика, че те ще важат между 18 и 27 ноември.

Цените падат с40% надолу на процедури като лазерна епилация, микродермабразио, Dermalinfusion и GeneO+. Офертата е валидна както за онлайн магазина, така и на място в клиниката. Има и едно много важно уточнение – закупените на Derma Friday процедури ще могат да бъдат използвани до 31.05.2023 г.

Пълна информация за всички процедури може да намериш ТУК!

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Кака Пейдж провокира с разкопчан цип (ВИДЕО)

Уреден ли е мачът на старта на Мондиал 2022?