in

Яко!Яко! ДГДДГД WTFWTF Смех!Смех! ПлачаПлача Шит!Шит!

СНИМКИ И ВИДЕО: Уникално! Правим го на газ! Ламборгини създава офроуд автомобил

Такава тупалка ще си купим, мамка му. И ще я направим на газ при нашия майстор от Бусманци.

Lamborghini прави своя модел Huracán Sterrato. Истината е, че никой от другите спортни автомобили не е минавал преди извън пътя. В орането. На черния път. Щото ще си изпотроши бронята и ще остави картера.

Офроудърът за първи път беше представен като концепция при Ламбото през 2019 г. Сега идеята се завръща и изглежда, че дори е в производство.

Доколкото е ясно, тази кола ще дебютира на 30 ноември. Засега пълните спецификации на колата все още не са известни.

Суперавтомобилът е V10 двигател, повдигнат е за около 2 инча. Има и подсилена рама, а окачването му е преработено, за да се справя с всякакви терени. Примерно в Попица, Габаре и в селата около Белоградчик.

Lamborghini заявява, че това е „първият супер спортен автомобил, проектиран за максимално удоволствие от шофирането дори далеч от асфалта върху ронливи или мръсни пътища“.

Обикновените гуми са сменени с балонни гуми и е монтирано ново предно крило, за да поеме 30-милиметровото изместване на предната ос. Сложно е, затва не си инженер.

Според Top Gear, това по същество ще бъде Huracán Evo, но с възможност за преход в джунглата или по черни пътища, ако желаете. Той ще разполага с 5,2-литров V10 двигател с 630 конски сили и ще е 4х4. ВЕ-ЛИ-КО!

Кефи ли те?

ВИДЕО: Нов клип показва кофти момент между Роналдо и Кансело

ВИДЕО: Ето какви са първите мерки на Манчестър Юнайтед срещу Роналдо