in

Смех!Смех! Шит!Шит! ПлачаПлача

Обвиниха Катар, че плаща на актьори да се правят на фенове

Споко, не са взели Асен Блатечки

Обвиниха Катар, че плаща на актьори да се правят на фенове

Домакинът на Световното първенство, което започва след няколко дни – Катар, беше обвинен, че плаща на актьори, които да се правят на футболни фенове от цял свят, брато.

Потребителите на социалните мрежи подходиха с голямо недоверие към кадрите, разпространени от ТикТок акаунта „Qatar Living”. В него се появиха видеа на фенове на различни участници на Мондиал 2022. The Sun дори информира, че феновете са запълнили улиците в Катар седмица преди началото на най-големия футболен форум.

@qatarlivingFans of Portuguese national team 🇵🇹♬ original sound – qatarliving

Във видеата могат да се видят привърженици от Аржентина, Англия, Португалия и много други. Има едно голямо „обаче“. Цялостното поведени на феновете е изключително странно и изглежда е по сценарий. Това повдигна въпроси доколко истински са сниманите фенове.

Появиха се множество мнения, че нещо не е наред. Дори има предположения, че феновете на видеоклиповете са платени. Някои по-наблюдателни потребители в социалните мрежи отбелязаха, че са забелязали едни и същи хора да участват в различни видеа, на различни държави.

Световното върви с нашата втора книга, виж я тук, брато!

Кефи ли те?

-2 Points
Upvote Downvote

ВИДЕО: Вяло ръкостискане между Роналдо и Бруно Фернандес стана вайръл

ВИДЕО: Нов клип показва кофти момент между Роналдо и Кансело