in

Яко!Яко! WTFWTF Смех!Смех! ПлачаПлача Шит!Шит! ДГДДГД

Как да кажеш на Цецка, че не готви добре и все пак да оцелееш

Важното е да си честен

Колкото повече застудява, толкова повече се завъртате заедно вкъщи с твоята любима Цецка, брато. Знаем, че тя започва да готви, докато ти гледаш в една точка без да мигаш, щото само така си почиваш добре.

Тя не е кулинарка, но от двамата само ти го знаеш. И вече не можеш да си мълчиш, понеже диарията е ежедневна, не можеш да отидеш и на работа от замаяност и киселини.

Затова е време да кажеш на твоята любима, че нещо куца в кухнята…

ОЩЕ ТАКИВА ЯКИ ТЕКСТОВЕ ЩЕ ПРОЧЕТЕШ В НОВАТА НИ КНИГА, 
ПОРЪЧАЙ СЕГА С ГОТИНА ОТСТЪПКА, БРАТО – ЦЪКАЙ СМЕЛО

Разлей по себе си

Гладен си, коремът ти опира в гърба. Прибираш се, а Цецка е сготвила точно това, което не обичаш – зелен фасул с царевица и маслини (сега си го измислихме). Ясно е, че вече не си гладен. Седнете да вечеряте, прави леки комплименти, с които да не се набиваш на очи. Силно се надяваме, че имаш котка. В мига, в който Цецка се разсее, залей чинията в скута си. Боли, но поне няма да преглъщаш тежко с хляб и вода. Натопи мачето, псувай леко през зъби и се моли да нама допълнително. След това си намажи една филия с лютеница и поеми отговорност – утре ти ще готвиш!

Директен, не деликатен

В крайна сметка трябва да си мъж. Да, тя е красива, секси е в кухнята, възбужда те да гледаш как цапа пръсти и ги облизва. Но в крайна сметка накрая трябва да се яде. А ако всичко е с вкус на бъркани смески като за прасета, любовта ще бъда доста… грапава. Не бива да има недоизказаност. Затова трябва да си директен. Остави онази фина деликатност, с която пръцкаш под завивките тайничко с дяволитата усмивка на крадец на Сливенския пазар. Започни с едно от следните:

– Искаш ли да си наемем готвачка?

– Да не би едната ти ръка да е счупена?

– Как си рецепторите на езика, мило?

– Защо майка ти не дойде пак?

– Мисля да се изнасям на квартира близо до студентския стол…

Бъди мъж, батко! Продължи с простичкото: “Мило, ти просто не можеш да готвиш”. Нека да си го знае. Нека да се опита да се подобри. Нека прочете някоя книга и да гледа Ути Бъчваров, който не е спирал да трепере над тиганите 30 години.

Играй го жертва

Болен си, имаш силно разстройство, обърнало те е на снег от сутринта, не са ти останали сокове в тялото. Имаш желание само да си легнеш, а докторът е казал, че можеш само солети и препечени филийки, а не тая мазня гозба, която иначе ухае на едно време, когато храната беше истинска, а хората – читави. Ако си малко по-тарикат, ще успееш да убедиш Цецка да сложи малко червен пипер и олио върху препечените филии и да заспиш с усмивка. Наздраве!

Заведи я на село

Не е задължително да е при твоята баба, може и някъде в Родопите в къща за гости. Там хорицата готвят като за последно и повече от вкусно. Първата вечер, докато сте на масата и опитваш местната гозба на бабата, в чиято къща спите, подхвърли, че ако Цецка ти се научи да готви така, директно се жените. Всяка девочка мечтае за сватба, а твоята си мисли, чв такава може и да няма, защото ти е дала да правиш с нея каквото си пожелаеш още на третия месец, откакто сте заедно. Сега това ще я мотовира да готви, а бабара дори ще я научи и на тънкости в кухнята. После да оставиш голям баклиш и да поканиш женицата на сватбата, като я настаниш на вашата маса. Обещай!

Кефи ли те?

Сърбите пуснаха песен за Мондиал 2022 (ВИДЕО)

Not Safe For Work
Click to view this post

Деми Мур е огин и на 60 (СНИМКИ)