in

Смех!Смех! Яко!Яко! ПлачаПлача WTFWTF ДГДДГД Шит!Шит!

Как да заговориш момиче на улицата

Живеем във времена, в  които свалките са виртуални, а отношенията – силно занемарени, брато. Ние сме олд скул. Тинейджърските ни години минаха с игра на шише, обарване на жени по главната и натискане по входовете. Сега това трудно може да се види.

Решени сме да предадем наученото на по-младите, а те да правят с него каквото пожелаят. Факт е, че днешното поколение изпитва трудности от комуникацията на живо. Дано успеем поне малко да спомогнем.

Питай нещо сложно

Приближи се до нея и без да се представяш директно й задай изключително сложен въпрос. Веднага даваме пример с кой е 6-ият по височина връх в Пакистан. Ще я накараш да се почувства тъпо, дори неловко. Дори няма да си спомни защо непознат я разпитва все едно ще участва на експедиция за Еверест. Оттук насетне е по-лесно. Трябва само да пуснеш някоя шега от сорта на това, че си на работа в “Стани богат” и набираш участници по улицата. Ако мине, твоя е.

Питай нещо тъпо

Това го можем най-добре. Приближи се до нея и задай най-странния въпрос, на който си способен. Жените питат за зодии, асценденти, къщи на морето и такива неща. Колко по-зле може да е? Как ги виждаш нещата между нас? Не е най-сполучливият вариант, тъй като ще те помисли за луд, а ти не си, нали? Нали, брато? Излизаш ли с други хора, също не е опция за първи въпрос. Също попадаш в графа ненормалници. Дай по-добре с Ходила ли си някога на море? Топ! Нито е нещо принудено, нито издава чувства. Безличността е загадъчна, а като за първи стъпки между вас, това е нещо, което си важи. Успех. Пиши после какво ти е отговорира.

Припадни

Не те бива в разговорите. Скован си, вдигаш пулс само като се замислиш, че трябва да я заговориш. Ок, имаме план Б. Имитирай гърч насред улицата. Почни да се тресеш все едно те е хванал ток. Представи си бившата как се целува с кучето ти. Най-добрият ти приятел те е предал току-що! Подбели очите, за повече достоверност и реализъм, обаче внимавай да не се подмокриш. Жените са жаловити и ще ти обърнат внимание, но ако се изтървеш в гащите, има голям шанс просто да те подминат. Това го правят в нормалния живот, сега се иска са те съжалят и да ти обърнат внимание, макар и по този начин. Тук голямата цел е да се реши някоя Цецка на дишане уста в уста. Случи ли се, награби я, притисни я към себе си и й кажи, че тя е твоят спасител. Или ще омекне в ръцете ти, или ще издаде ограничителна заповед.

Обувката

Затичай се силно срещу мацката и на 2-3 метра от нея спри рязко. Падни на колене и почни да си връзваш обущата. Тя ще подскочи, ще помисли, че й предлагаш, въпреки че не те познава. Или ще помисли, че си въобразяваш, че си супергерой. Какъв е тоя в краката й? Може ли да му шибне един? Или да си подложи да й оближе батерията? О, шок. А ти си джентълмен, само кажи: “Добър ден” с гласа на Вежди Рашидов и с погледа на Бойко Борисов коги не е виновен. Единственият проблем е да не си с джапанки. Тогава нема какво да се връзваш, батко. А и е почти зима, тъпо е, ти си луд.

Ние да помогнем

Не, нема да идваме и да ти правим кратко представяне – качества и негативи. Просто можеш да използваш имиджа на сайта. Не сме крали от никого, не сме спали с чужди с жени (чак толкова много), не дължим пари на комшията. Какво требва да направиш? Видял си момичето да се разхожда по “Витошка”. Настигни я със слонски спринт и извади книгата “Как да оцелееш в България”. Почни да ходиш до нея и да се правиш, че четеш. Блъсни я с рамо в цицата. Кажи: “Ох” и се направи, че те е заболяло. 1. Ти си жертвата. 2. Ти си интелигентен, щото четеш. 3. Ти си добре ориентиран в този див свят на трудно оцеляване, щом си с нашата книга. Тези три точки ти гарантират разговор. Сега, от теб зависи накъде ще тръгне той… Важното е да не я питаш дали Илко Пиргов е по-добър вратар от Пацо Тигъра… останалото го можеш.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

21 Points
Upvote Downvote

EA Sports прогнозира новия световен шампион, последните 3 пъти позна

Not Safe For Work
Click to view this post

Влудяваща фотосесия на Дженифър Анистън (СНИМКИ)