in

Шит!Шит!

Кобрата се похвали с диплома за магистър по политика и бизнес

Бавно, но сигурно Кубрат Пулев се приближава към политиката, брато. Боксьорът, изправял се срещу Владимир Кличко и Антъни Джошуа, показа диплома за магистърската специалност “Политика и бизнес” в УНСС, съобщиха от bTV.

Той защити магистърската си теза “Динамика на политическата (не)стабилност в България след влизането в ЕС”, като научен ръководител му беше доц. д-р Елена Симеонова – заместник-декан по учебната работа във факултета “Международна икономика и политика” и в.и.д. ръководител катедра “Политология”.

Виж още, брато: Кобрата мачка на ринга и обяви: Ще бъда световен шампион

Доц. Симеонова сподели, че е впечатлена от начина му на представяне. По време на защитата Пулев отговорил на всички поставени му въпроси, включително и на тези, зададени от негови колеги, присъствали в залата.

По думите ѝ Пулев бил много изпълнителен и съвестен студент. Когато заминал за САЩ през май, за да се бие с американеца Джери Форест, изпращал дистанционно разработките за отделните дисциплини.

Кобрата и останалите дипломанти от магистърската специалност “Политика и бизнес” в УНСС ще си получат дипломите в края на учебната година. Пулев още отсега е предупредил, че най-вероятно пак ще му се наложи да пътува до Америка. Да живее българското образование, което успя да промени Кобрата и той вече е прилежен студент.

Ние не можем да се похвалим с подобни успехи, но се гордеем с нашата книга “Как да оцелееш в България”. В нея има забавни съвети както за студентските години, така и за оцеляване в Студентски град.

Кефи ли те?

-1 Points
Upvote Downvote

Отваряне на консерва русенско варено от 1975 г.

EA Sports прогнозира новия световен шампион, последните 3 пъти позна