in

Смех!Смех! ПлачаПлача

Това е новият Москвич, ще се произвежда в Китай (ВИДЕО)

Нов Москвич ще броди по българските пътища, а и не само, брато. Великата руска машина, в която си бил возен на задната седалка от дядо ти, сега ще изглежда по коренно различен начин. И ще се проидвежда…в Китай.  “Яуза” се очаква да бъде в сегмента на кросоувърите, а моделът е кръстен на река Яуза и се очаква да бъде първият модерен руски SUV.

Rolls-Royce представи електрически автомобил с 585 коня (ВИДЕО)

Новият “Москвич” идва с бензинов двигател от 150 конски сили и автоматична трансмисия. Много е вероятно в обозримо бъдеще да има и електромобил от марката, но засега това е само план.

Най-важното за нас винаги е била цената без значение дали става въпрос за дреха, храна или кола. Тази на Москвич “Яуза” все още не е напълно ясна, което не ни кефи. Не знаем дали и колко да спестяваме. Все пак се прогнозира, че ще е нещо между 16 300 и 29 300 долара. Ще я чакаме след 10-15 година, както правим с Голфовете.

Интериорът е по-скоро оскъден. Малък дисплей с инфотеинмънт система и панел с бутони под него. Кожен салон с велурени елементи. Възможно е и някои екстри да бъдат орязани.

Кефи ли те?

Три чисто нови БГ песни

ВИДЕО: Смешно куче пее с пълно гърло заедно със своята стопанка