in

Яко!Яко! WTFWTF Смех!Смех! ПлачаПлача Шит!Шит! ДГДДГД

Легендарен джип на Тони Сопрано обявен за продажба

Един от джиповете Cadillac Escalade на героя Тони Сопрано от сериала “Семейство Сопрано” се продава, брато. Белият SUV от 2003 г. се предлага от Import 1 Motorsport в Пайпърсвил, Пенсилвания. Началната цена е леко завишена – 175 хил. долара, но е възможен е коментар, но не и бартер за твоя Голф “петица”. Возилото е ползвано за финалните 3 сезона, които много скоро ще изгледаме с кеф.

ВИДЕО: Яки препратки между “Кръстникът” и “Семейство Сопрано”

Починалият през 2013 година актьор Джеймс Гандолфини, изиграл култовата роля на мафиотски бос, призна преди време, че в продукцията има два еднакви джипа, а конкретно този е бил използван предимно за екстериорни снимки и близки планове на героя му, а в това число и сцена с преследване в петия сезон.

Въпросният Escalade има навъртяни 110 939 мили, разполага с кожена тапицерия, електрически странични степенки, тризонов климатроник, аудио система Bose и всички високотехнологични функции за онова време, включително компютърно контролирана система за окачване.

На три места личат подписите на Гандолфини, които могат да бъдат намерени върху жабката, задната част на облегалката за глава на водача и на сенника пред него, където пише „благодаря за камиона“.

Кефи ли те?

Правим лига на Brato.bg за прогнози за Мондиал 2022

За това дете кубчето на Ручик буквално е детска играчка (ВИДЕО)