in

Яко!Яко!

„Всичко е имало смисъл“: Любо Киров с биографична книга за юбилей

Изданието е от поредицата SELFMADE

Любо Киров издава биографична книга на юбилейния си 50-ти рожден ден, който е на 26 октомври. Във „Всичко е имало смисъл“ един от най-успешните български изпълнители разказва искрено и увлекателно историята си. Специален щрих към нея добавят негови близки и колеги, които се включват със спомени и отношение, за да представят в пълнота твореца и най-вече човека Любо Киров. Той безспорно е един от най-познатите артисти, но книгата изненадва дори най-големите му фенове с лични истории и преживявания. „Всичко е имало смисъл“ е дълбока и многопластова книга, в която Любо Киров споделя как е осмислил пътя си дотук и на какво се уповава. Книга, която ще накара читателя да се усмихне, да съпреживее и да намери нещо за себе си в своите търсения за смисъла на живота и в своите истини.

„Тази книга събира всичко, което съм през моя 50-годишен период. Ние, артистите, трудно даваме оценка за себе си. Нашата оценка са хората, които виждаме пред себе си. И когато хората ги има, когато те са с теб в това, което правиш… Значи всичко е имало смисъл, каквото е и заглавието на книгата“, споделя Любо Киров.

Книгата е в партньорство с издателство „КАС Пъблишинг – Catch A Story“. Изданието е от поредицата SELFMADE и отново свързва традиционното четене на хартия със съвременните навици за сърфиране в дигитална среда. Чрез QR кодове, които водят към мобилно приложение, богато илюстрираната книга дава достъп и до стотици снимки от личния архив на Любо Киров, до негови интервюта, песни, видео клипове и цели концерти.

„Тази книга разкрива цял един свят – светът на Любо Киров. В него е уютно и светло, в него има приятелство, благородство и богата култура. В този свят творчеството е нещо съвсем естествено, защото се припокрива с личността на Любо“, коментират от издателството. Паралелно с книгата, стартира и сайт на Любо Киров, разработен с екипа на CloudCart. Там, освен информация за продукцията на изпълнителя и за събитията, в които участва, има и онлайн магазин. Така хора от различни краища на света ще получат възможност за по-добра свързаност с любимия си изпълнител.

Юбилейния си рожден ден Любо Киров ще отпразнува със специално VIP парти за близки и приятели. След това пък му предстоят два концерта в зала 1 на НДК – на 4 и 5 ноември, които бяха разпродадени седмици по-рано. Така близо 8000 души ще станат част от събитията. През лятото пък местата и за трите му концерта от турнето – във Варна,
Бургас и Пловдив, бяха изчерпани предварително. Така концертите на Любо Киров
„Целуни ме“ влязоха в ТОП 3 на най-посещаваните събития на български изпълнители в класацията на една от популярните платформи за продажба на билети Eventim с над 10 000 предварително продадени билета.

Можеш да поръчаш ТУК!

Кефи ли те?

Самоубиец от Бургас скочи от 6-ия етаж, падна върху климатика на 5-ия. Жив е!

Четирите гола в един мач на Никола Илиев за “Интер” (ВИДЕО)