in

Яко!Яко! WTFWTF Смех!Смех! ПлачаПлача Шит!Шит! ДГДДГД

Яките ни идеи са невменяеми! Как да имаш перфектната есен?

Топ, топ, топ!

Чакаш виното да стане, облизваш се, коги минеш покрай кочината, щото ти се иска вече да колите едното, печеш чушки на терасата.

Есен е. Ебати яката идилия. Листата падат, както падат белите ти коси. Годините минават, от нас нищо не става, надеждата ни е в тебе.

Ето защо решихме да ти дадем няколко идеи за готино прекарване през есента.

Детството

Направи нещо от детството. Нищо че си прехвърлил 30 лазарника. Събери шумата пред блока и изчакай всички домакини да прострат прането през уикенда. Запали шибаната шума и развявай одеало, за да насочваш посоката на индианския пушек. Целта е да направиш някоя беля. Ако тва не те кефи, просто залепи всички звънци в 4 сутринта със скоч и избягай в неизвестна посока.

Да, рискуваш да бъдеш пребит с пръти и блъскан в дувара, но пък така ще вземеш отпуска и ще отсъстваш от работа няколко дни. Седиш си у вас, плащат ти за тва, изкефил си се и си почиваш.

Кажи ни, че не сме пичове, бе, сър!

Телевизор, вестници, радио

Имаш телевизор и следиш политиците? Купуваш вестници? Пущаш си радиото в колата да чуеш новините?

Честито, ти вече си за жълта книжка. Откажи се от тия медии селски, гадни, долни и пропаднали. Ако желаеш да се чувстваш добре, заеби случките по света и у нас. Сам създавай случки. Виж горното. Облъчват те с идиотщини, за да станеш още по-тъп. Винаги има на къде да се развиваш – право надолу. Спри излишната информация за убити, изнасилени, ранени. Даже и Фейсбук изтрий, ще си нов човек. Главата ти ще си почине. Сега главата ти е като бебешко гърне – съд, пълен с екскременти. Гадно е, мирише. Ако животът ти мирише, от това е.

Красота

Красотата е навсякъде, брато. Е, може би не у вас, когато си сам, но тя е навсякъде. Ако искаш да си по-адекватен като външен вид, или ако искаш твоята да те боготвори до края на дните ти, направи правилната стъпка. Запиши час в Derma-Act. Можеш да си махнеш грозния татус над диаграгмата ти: “Сийка forever love”. Можеш да си присадиш коса, не е нужно вече да ходиш до Турция. А ако заведеш твоята там, ще излезе по-яка от Николета Лозанова. Не се прави, че не обичаш готини жени. Искаш мацката ти е като бижу, като златен часовник на ръката, като красива картина на художник в твоята галерия. Затва направи нещо.

Гарантираме ти за клиниката, хората ги познаваме лично, те са най-добрите в България. Твърдим го, защото един авер си присади коса и вече е като металист. Винаги е искал да бъде металист, но е бил чалгар като Слави Трифонов – безкосмест тип, охлюв. Летище без едно дръвче отгоре, сети ли се?

Ние отделно си махнахме един грозен татус с лазер. На рамото имахме знака на зодия Козирог, а ние сме зодия Близнаци. Кофти запой имаше в казармата…

Четене

В книгите е най-големата истина. Всичко друго е бошлаф в тоя живот. Не четеш –> ставаш неграмотен –> немаш приятели –> немаш на кого да споделяш –> идва депресията –> тровиш си нервната система –> разболяваш се от тежка болест –> ставаш негоден за работа –> уволнение –> липса на пари –> твоята те напуска –> не можеш да плащаш наема –> вашите се отричат от теб –> оставаш на улицата –> честито, вече си сам, болен, беден и бездомен. И тва е, понеже не си чел достатъчно.

Ако искаш да избегнеш всичко тва, вземи нашата книга и ще знаеш как да оцелееш, брато.

Ако си истинско брато, ще я имаш и ще я сложиш на видно място вкъщи.

ПОРЪЧАЙ ВЕДНАГА, СЪР! ТОП Е!

Кефи ли те?

В леглото с Ева (ВИДЕО)

Самоубиец от Бургас скочи от 6-ия етаж, падна върху климатика на 5-ия. Жив е!