in

Яко!Яко!

Rolls-Royce представи електрически автомобил с 585 коня (ВИДЕО)

Цената не е нещо особено – около 400 хиляди долара

Знаеш ли каква кола няма да караме никога, брато? Новата на Rolls-Royce, но не защото не ни кефи. Просто нещо ни подсказва, че ще струва над 10 000 лева, какъвто и без това не ни е таванът, защото ги нямаме. Всъщност струва около 400 хиляди долара.

Въпросният автомобил е Spectre и е електрически, което ни устройва, че с това гориво няма да го бъде. Луксът в него със сигурност ще те успокоява, защото можеш да го откриеш дори и в жабката. Под капака пък се помещават някакви си 585 кончета. Разполага със светеща решетка, запас от 520 км.

Един от акцентите е опционалната функция Starlight Doors, която включва 4 796 светещи точки в интериора без да броим облицовката на тавана. Дори най-нетърпеливите обаче ще трябва да почакат, защото доставките ще започнат най-рано през четвъртото тримесечие на 2023 г. Поръчки вече могат да се правят, но засега ще изчакаме, за да съберем още някой лев. За да се ориентираш най-добре ще споделим, че Spectre ще бъде позициониран между Cullinan и Phantom в ценово отношение.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Диджейки близначки, които искаме да ни пуснат…хитове (СНИМКИ)

Филм разплита опасна тема за престъпления в Холивуд (ТРЕЙЛЪР)