in

Смех!Смех! WTFWTF

Заловиха бандита с най-грозен татус, полицията стана за смях

Заради Сътън полицията в Австралия получи куп подигравки

Полицията в Австралия си отдъхна, брато, след като успя да залови издирвания Джеймс Сътън. Преди това обаче стана за смях. 24-годишният мъж е с две заповеди за задържане, но призивът на униформените за помощ бе сериозно осмян. Причина за шеговитите подхърляния бе фактът, че Сътън разполага с безумна татуировка на челото “Звяр”, оцветена в синьо.

Сталоун заличи татус, посветен на жена му, с такъв на кучето Бъткъс

Само преди дни полицията разпространи негова снимка, призовавайки обществеността да съобщи, ако има информация за Сътън. Последваха коментари от типа “дръжте очите си отворени за този човек. Ще бъде изключително трудно да бъде забелязан в тълпата.”

Друг потребител се пошегува: „Ще ми трябва описание, ако искате помощта ми.“ В крайна сметка мисията бе успешна. Мъжът пропусна съдебната дата по обвинения в домашно насилие и щети на имущество, но сега ще трябва да се изправи пред Темида. Интересното е, че и него не го подминаха хапливите коментари в социалните мрежи. Някой написа “когато малкото ви дете се сдобие с перманентен маркер”, а друг добави “напомня ми как драскахме снимки и плакати в училище.”

Сигурни сме, че ти нямаш такъв грозен татус, брато, но ако някой татуист не е разбрал идеята ти и сега искаш да го заличиш, то ние ти препоръчваме нашите приятели от Derma-Act, разполагащи с най-добрата и съвременна апаратура за премахване на белези и татуси.

Кефи ли те?

С дрон до върха на Бурдж Халифа (ВИДЕО)

Проклятието на Дрейк тегне над “Барса” преди Ел Класико