in

Смех!Смех! WTFWTF Яко!Яко! ПлачаПлача Шит!Шит! ДГДДГД

Как да се справиш с настъпващия студ, но да не фалираш?

Свежите ни идеи са невменяеми

Тази зима ще е много студена, брато. Сметките ще са огромни, ще се пести и ще ни тракат зъбките. Отсега се почва, а е само октомври.

Даваме ти топ съвети за справяне и оцеляване в така създалата се неприятна ситуация. Текстът е в типичния ни хумористичен стил, ти затва ни се кефиш, щото понекога сме като с жълта книжка. А требва да имаш и такива приятели, сър.

Целта е да не се охарчиш. Така че целта оправдава средствата.

МНОГО ЦЕННИ СЪВЕТИ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА В НАШАТА КНИГА.
ВЗЕМИ Я, ЩЕ ТИ ОТВОРИ ОЧИТЕ ЗА МНОГО РАБОТИ

Индианецът

Първото ни предложение е да си накладиш индиански огън в средата на хола. Да, проблем е, ако си с дюшеме. Пренареди само в средата теракот, за да не се запалиш и после да плащаш апартамент на хазайте, които така или иначе ти искат пари за щяло и нещяло. Събирай съчки в гората, отсечи дърво в Борисовата градина и си питай оная работа. Нема кой да те хване, ако действаш привечер. По храстите ходят онанисти, ексхибиционисти, кечисти и обикновени уроди, така че никой нема да дойде от гражданите да ти прави забележка, че режеш трупи. Полицията пък е заета да опъва чадъри над ония с Поршетата, така че си идеален.

Столипиново

Правиш една инвестиция от 300 лева за печка с кюмбе и си готов. Само вържи правилно кюнците навънка да не се задушиш, брато. В тая печка можеш да гориш всичко – от хартия до трупове. Най-евтино ще ти излезне със стари дрехи, текстил. Да, ще е*еш мамата на природата и въздуха, ама голема работа, бе. Да ти е топло. Купувай текстил от Столипиново, там по складове сбират къде кво има по кофите и върви стотинки на кило. Ергономично е и икономично. Ще се родиш. Сбирай боклуци също – цели пликове от контейнерите, обуща, дамски превръзки, квото има. Само така няма да фалираш от настъпващия студ.

Шуби

Има втори употреби, разбери го! Иди, помоли се на вашите, разреви се пред майка си и й кажи истината – беден си на църковна мишка. Просто ти си провал. Кажи, че са те изгонили от работа и дължиш пари на едни килъри от Монтана. Не, от некое от врачанските села по-добре, там са най-страшни. Скини си напиканите боксерки и вероятно ще стане. Натъркай си очите с пресен лук и се напръскай после с евтин дезодорант. Така ще миришеш на пременен ямболски етнически българин, тръгнал на новобранска у съседно село. Ей, важното е да сработи, да ти дадат парите твоите родители. Нищо че си над 30-те години. С парите отиваш и си купуваш шуби, фланелки, мушами, одеала, брезенти, ако требва, взимаш и стълба, крадеш билборди и се завиваш много хубаво. Остава само да изпаднеш в хибернация и така да мине зимата.

Хибернация

Мани тия шуби и глупости. Изпадни в хибернация. Медитирай до пролетта. Бъди шаман, бъди магьосник и се свържи с отвъдното. Да се храни само душата със сънища, а тялото – да не изпитва никакъв глад към евтини кренвирши от шперплат. Космат си като мечка така или иначе, следователно копирай техния живот и техните умения за оцеляване. И като казахме оцеляване – виж по-нагоре линка към книгата ни. Супер важно е за теб самия! А и за близките ти!

Кефи ли те?

Скандално: Пияна българка спи на волана, докато колата е в движение (ВИДЕО)

Ето с кой отбор от Висшата лига тренира синът на Дейвид Бекъм