in

Как са се разкрасявали преди 100 години (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

В днешно време е рядкост да откриеш известна личност, която да не е претърпяла някаква пластична операция. Знаеш за какво става дума – силикон в устните, импланти в гърдите, операция на носа и повдигане на веждите, повдигане на дупето. Това са само част от начините една известна личност да остане младолика.

В началото на 20-ти век – към 1900-та година – желанието за вечна младост и трайна красота било непрестанно. От 1900 до 1920 хората продължили да бъдат силно повлияни от викторианските общества, вярвайки, че една жена е “длъжна” да изглежда добре. Знаеш кои са тия викторианците – тва са тия, дето нарочно са се заразявали с тения, за да бъдат на диета.

През 1900-та година да се разкрасяваш не е било избор, а лайфстайл, който имал зад себе си цяла промишленост от инструменти, уреди и машини, създадени, за да помогнат да бъдеш в крак с очакванията на другите. И благодарение на тези “козметични процедури”, които продължили да се развиват, днес имаме нивото, което знаеш.

И докато в днешно време жените стряскат с техните маски за лица, краставици на очите и понякога инжектиране на ботокс, предците им е трябвало да търпят всякакви щури устройства. Това е един поглед към нашето минало и нашето трайно вманиачаване за съвършенство.

11
Не е умряла, вгледай се по-внимателно.
Не-е-добре.ком
Не-е-добре.ком
Без напън няма развитие.
Без напън няма развитие.
А тази най-вероятно се пази от слънчевите лъчи.
А тази най-вероятно се пази от слънчевите лъчи.
Евала, лельо! Вече и велоергометър можеш да си купиш!
Евала, лельо! Вече и велоергометър можеш да си купиш!
66
Тренира и плете. Що е то?
Ъ-ъ-ъ, тук ще се въздържим от коментар.
Отваря й порите. Днес е модерно да ти порят отворите. Но това е друга тема…
88
Ъ-ъ-ъ, тук ще се въздържим от коментар.

Иха. Има напрежение.
Има напрежение.

Кефи ли те?

Новата придобивка на Супер Марио

Най-яките голове на FIFA 13 през седмицата – част 1 (ВИДЕО)