in

Яко!Яко! Шит!Шит! ДГДДГД WTFWTF Смех!Смех! ПлачаПлача

Имаме много политици и нито един държавник

Боклуци, сър

Политиците са гадни същества, брато. Много си им мил и драг, когато има избори. Цял месец ги гледаме как се снимат във Фейсбук и го раздават все едно им пука. Дават интервюта, говорят глупости, дето и самите те не вярват, бързат, смятат, мечтаят да те излъжат.

Истината е, че не им пука изобщо, те просто се явяват на интервю за работа пред теб. За тях това е просто работа…Защо е така ли? Защото имаме хиляди политици и нито един държавник. Кажи ни един от тях, който да е прочел няколко стойностни книги за системите и процесите в държавата, да е помислил над всичко и да прави обмислени ходове с мисъл занапред? Играе се на парче. От избори до избори. От комисионна до комисионна. От схема до схема.

Боклуци.

И нека да ти кажем за всеки един поотделно…

БСП – наследници на комунистическите идеи. Няма как да подкрепим нещо, което неотдавна е ограничавало свободите. Всичко да е държавно значи, че дори и да имаш качества, духаш супата.

ГЕРБ – 12 години нищо. Последни сме в ЕС по развитие, по бедност сме на първо място. Бойко Борисов е доказал, че тази игра е на всяка цена за него. Такива хора са опасни. Да ходи да си ляга.

Продължаваме промяната – добре тръгнаха, но и те изглежда се интересуват страшно много от властта. В смисъл, че не биха работили друго. Стискането на властта ни отвращава. Покрай Кирил Петков и Асен Василев отделно влизат всякакви мушмули, което важи и за другите.

Възраждане – чичо ти дава вид да е с жълта книжка, брато. Краен, подскачащ пудел като Волен Сидеров едно време. Тия спасители сме ги видели. Излизане от ЕС също не е адекватно, това са простотии.

ДПС – няма какво да коментираме една шайка, която плаши българските мюсюлмани и работи за чужд интерес. Само продажници гласуват за нещо такова.

Има такъв народ – Слави Трифонов се държи като монарха на диванчето. Стана ни противен. Гледали сме шоуто, пели сме чалга песните му и сме си късали ризата на тях, но това няма нищо общо. Тошко Йорданов е скандален, Балабанов е нелеп. Нямаме търпение да изтекат в канала.

Демократична България – бутикова партия на софиянци. Те не искат да излязат извън границите, които сами са поставили, за да не стане така, че някой друг лидер да изберат хората. Смешнички са.

И те така… Казахме ти – много политици, малко държавници.

Съжаляваме, но не подкрепяме никого.

*Снимката е на БНР – една от малкото нормални медии

Кефи ли те?

ВИДЕО: Топ 5 оптически илюзии по футболните терени

ВИДЕО: Един гол, който доказва, че в България няма черно тото. Не…