in

Задава се епичен завършек на хоръра Хелоуин (ТРЕЙЛЪР)

Краят настъпва от 14 октомври само в кината, IMAX и 4DX.

На 14 октомври в кината легендарният хорър франчайз Хелоуин достига епичния си, страховит завършек с Хелоуин: Краят – последната част на режисираната от Дейвид Гордън Грийн нова трилогия, започнала през 2018 г. с изключително успешния Хелоуин, който се превърна в най-касовия филм в 45-годишната история на поредицата. Лори Строуд и въплъщението на абсолютното зло Майкъл Майърс се изправят един срещу друг в битка (както физическа, така и психологическа), различна от всичко, което сме виждали досега.

Най-новият трейлър на Хелоуин: Краят ни потапя още по-дълбоко в мрачната атмосфера на филма,разкривайки интензитета на страха и напрежението, които очакват зрителите в киносалоните, като едновременно с това покачва до краен предел нетърпението да видим тази очаквана от десетилетия кулминация. Кой ще оцелее?

Освен традиционните за поредицата страх, напрежение и неподправен и първичен ужас от срещата с безжалостния Майкъл Майърс, които зрителите могат да очакват от филма, Хелоуин: Краят по оригинален начин разглежда и темата за различните форми на насилието, които могат да оставят неизлечим белег в живота на хората и близките им. Филмът бележи последния път, в който Джейми Лий Къртис влиза в иконичната роля на „първото „финално момиче“ на хорър жанра“ Лори Строуд, с която стартира и богатата ѝ филмова кариера, а автор на музиката е създателят на оригиналния Хелоуин – живата легена на жанра Джон Карпентър, който е и изпълнителен продуцент. Хелоуин: Краят настъпва от 14 октомври само в кината, IMAX и 4DX.

За филма:

Действието на Хелоуин: Краят се развива четири години след събитията в Хелоуин убива и оттогава никой не е чувал и виждал Майкъл Майърс. Лори Строуд живее с внучката си Алисън и пише мемоарите си. След като позволява духът на Майкъл да диктува и определя реалността ѝ в продължение на десетилетия, тя най-накрая е решила да се освободи от страха и гнева и да прегърне живота. Но когато младият Кори Кънингам е обвинен в убийството на момче, на което е бил бавачка, започва вълна от насилие и ужас, които ще принудят Лори най-накрая да се изправи срещу злото, което не може да контролира и веднъж завинаги да сложи край.

Режисьор на Хелоуин убива е Дейвид Гордън Грийн (Ананас Експрес, Хелоуин, Хелоуин убива), който е и сценарист, наравно с Дани МакБрайд, Пол Брад Логан и Крис Берние, по образи създадени от Джон Карпентър и Дебра Хил. В ролите са Джейми Лий Къртис, Анди Матичак, Уил Патън, Джеймс Джуд Кортни, Роан Кембъл, Кайл Ричардс, Майкъл О‘Лиъри, Омар Дорси и др.

Кефи ли те?

Рапът тъжи, почина Кулио

Поздрав с песента, която Coolio записа навремето в Sniper Records