in

Яко!Яко!

Плащат $10.5 млн за нов мач Тайсън-Холифийлд

Боксът може да се сдобие с още един голям мач между Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд, брато. Е, вече понатежали и не на онази възраст от 90-те, но със сигурност шоуто е гарантирано. За целта руската компания Hardcore Boxing е готова да предложи 10,5 млн. долара, за да осигури двубоя.

Виж още: Тайсън продава хапки с канабис под формата на ухото на Холифийлд

Новината съобщи директорът на компанията Анатолий Сулянов: “Офертата към Тайсън и Холифийлд е съответно за 10 и половина милиона долара“. За подобен спектакъл се говори от 2021 г. насам. Имаше разговори, но преговорите се провалиха, тъй като двете страни не успяха да постигнат споразумение.Тайсън и Холифийлд се срещнаха два пъти през 1996 г. и 1997 г. Последният е скандално известен като The Bite Fight, тъй като Тайсън отхапа част от ухото на Холифийлд и го изплю.

Сега Железният Майк е на 56 години, а Холифийлд – с 3 години по-възрастен. През ноември 2020 година Тайсън имаше демонстративен двубой с Рой Джоунс, който завърши наравно. Холифийлд загуби с технически нокдаун от 44-годишния ММА боец Витор Белфорд през септември 2021 година.

Кефи ли те?

Жена играе Пинхед в новия “Хелрейзър”, който излиза до дни (ТРЕЙЛЪР)

Not Safe For Work
Click to view this post

СНИМКИ: Дъщерята на Пеп Гуардиола е топ