in

Смех!Смех! Яко!Яко! ПлачаПлача Шит!Шит! WTFWTF ДГДДГД

На кой стадион България да приеме финал от Европа?

Вторник роди голяма новина, брато – лично Борислав Михайлов в качеството си на все така президент на БФС обяви, че България може в най-скоро време да е домакин на финал в Европа или за Суперкупата на Стария континент. Човек ще си каже, че бившият вратар е кръкнал нещо за отскок от сутринта, но той не пие, не може да е това. Преди 4 години същото това ръководство имаше амбиция за домакинство на голям форум – я световно, я европейско – квот дадат. Е, не стана, но има време, закъде сме се разбързали и ние. Замислихме се на кое съоръжение можем да приемем финал в Лигата на конференциите, защото всичко друго би било чудо. Пишем 3 и си бегаме.

Стадион на Мира, Перник

Името е старо, но ще го върнем, защото се налага. Печели симпатии някак. Е, леко е подвеждащо, признаваме, но това ще се разбере впоследствие. Нищо мирно нема там – бият от влизането в града до поликниниката, после чакат да те изпишат и пак те бият, за да не излезе, че са хилави. Доказано е от време оно, че местното население е изключително дружелюбно и на драго сърце ще предразположи гостите от чужбина. Само да припомним, че преди години фен на „Левски“ бе гръмнат в главата с въздушна пушка от съседен блок, но това беше погрешка. Случват се такива неща. Само се надяваме на финала да не са жабари или французи, че те па колко бой ще ядат, нема да им се верва. Предлагаме играчът на мача да получи специален подарък от кмета – задно крило и надпис РЕМУС за Голф Двойка. За гостите на града, така де феновете, ще бъдат приготвени и най-удобните кревати у пуикуиниката, за да се чувстват специални.

Стадион “Витоша”, Бистрица

Голям кеф е там. В планината, на хладно, има кюфтета в питка на разумни цени, съоръжението е кокетно, стегнато, боядисано. Води се на “Витоша”, но е брандирано с емблемите на ЦСКА 1948. Няа логика като всичко, свързано с футбола у нас. На този стадион се вкарвани не една и две премиерски дузпи. Защо премиерски? Защото се пребиват при пропоск. На този стадион се случва нещо странно със защитниците. Там те като омагьосани правят шпалир на 100-килограмови нападатели с наколенка, а после го хвърлят във въздуха и скандират името му. Дружелюбна работа. Пак там няма голям паркинг, но гостите могат да си паркират колите на мегдана или полето, място – бол.

Стадион “Христо Ботев”, Ихмиман

Стадион красавец, с впечатляващо възпитана публика. Тук освирканията и обидите са табу. Тук местните привърженици задоволяват нуждите си със скариди саганаки или мус от миди, а не слънчоглед по време на мачовете. Поддръжниците на “Ботев” (Ихтиман) са всеизвестни със своето галантно отношение към противникови играчи и агитки. Бой? Няма такова нещо, тупат ги от прахта, след като са паднали по нос на шосето при запитване за местонахождението на стадиона. Самото съоръжение също има с какво да се похвали. От известно време то ce cдoби c нoвa пoливнa cиcтeмa, нoви cĸaмeйĸи и oгpaди, бяxa пocтaвeни и 7 cтълбa, ĸoитo ocвeтявaт лeĸoaтлeтичecĸaтa пиcтa, ако някой в града реши да тича от кръчмата до стадиона. Потенциално финалът в Европа може да се играе и на осветление, ако се налага. Просто не е чак толкова светло, но това не означава, че в тъмното може да се случи нещо кофти. ВАР лесно ще се монтира и демонтира още преди последния съдийски сигнал. Много платина има в тия монитори, сигурни сме.

Още налудничеви неща може да намериш в нашата книга “Как да оцелееш в България”. Топ е!

Имаме още:

ТикТок

Инстаграм

Телеграм

Кефи ли те?

Ди Каприо може да се включи в трети сезон на Squid Game

Душманско влизане срещу играч на Ман Сити (видео)