in

Яко!Яко!

Потвърдиха за разработването на Mafia 4

Потвърдиха за разработването на Mafia 4

По-рано тази година се появи информацията, че Hangar 13 работят по нова игра от света на Mafia, брато. Източник на тази информация бяха Kotaku, като според техните източници става въпрос за игра, чието действие ще се развива преди това от основните игри, а технологията за създаването ѝ ще е Unreal Engine. Слухът за това идваше на фона на поредното напускане на ключови хора от Hangar 13 – главният оперативен мениджър Матю Ърбан и шефът на студиото Хейдън Блекман. А сега информацията на Kotaku се потвърди, като източник на новината са самите Hangar 13.

Разработчикът отбелязва 20 години от излизането на първата Mafia и това стана повод за публикация в сайта на Hangar 13, в който генералният мениджър на студиото Роман Хладик обяви, че се работи по новата игра, която обаче е далеч от появата си.

„Щастлив съм да потвърдя, че ние започнахме работа по изцяло нов Mafia проект. Макар и да сме далеч от него с няколко години, ние не може да споделим нищо повече засега. Ние сме истински развълнувани да имаме честта да продължим да работим по тази обичана поредица и да забавляваме играчите ни с нови истории“, споделя Хладик в интервю, посветено на рождения ден на поредицата.

Кефи ли те?

Ще има ли холивудски звезди в сезон 2 на Squid Game?

ВИДЕО: Камерите заснеха как Роналдо отказва снимка на фенка