in

Шит!Шит! ДГДДГД

Шефът на Apple: Ако не искате проблеми с Андроида, купете Айфон

Пуснаха айфон 14, ние немаме пари да си го купим

Главният изпълнителен директор на Apple Тим Кук е много готин пич и му правим евала, че има агресивна политика спрямо маркетинговия пазар. Той се изцепи в последните дни с нещо яко, което потребителите на Епъл ще подкрепят.

“Купи на майка си iPhone”, бяха точните насмешливи думи, изречени от Кук пред Vox Media’s Code 2022. Точно когато Apple обяви новия си Айфон 14. Това във връзка с всички проблеми, които твоят Андроид може да създаде.

Това са операционни системи, сети ли се?

Новият айфон има по-бърз чип A16 Bionic и олуейс-он дисплей. Динамика, батко. Самият Кук даже казва, че тва е “най-иновативната професионална линия досега”. Кук обаче не знае, че у България всички взимаме по 1300 лева и нема как да земем тоа телефон, освен ако не продадем бъбрек.

Първата забележителна промяна в дизайна на моделите iPhone 14 Pro е дисплеят. Макар че Apple ще предлага обичайните 6,1- и 6,7-инчови варианти, прорезът е заменен с изрез във формата на хапче, в който ще се намират компонентите за Face ID и втори кръгъл изрез за предната камера. Това вече пише сайтът Инвестор, ние им верваме, автентични са.

Apple е преместила сензора за близост зад дисплея, а известията вече ще изскачат от прореза в анимация. Apple нарича тази система “Динамичен остров” (Dynamic Island). Уведомленията и сигналите ще се адаптират и движат около прореза, а Apple наистина се стреми към това да анимира и използва системата за нови известия, докато останалата част от дисплея остава изключена.

Отвори там линка и чети още, ако ти е интересно.

Кефи ли те?

Последен ден за най-свежото и най-ценното ни…

ВИДЕО: Тираджия, майстор на геврека, прави невероятна маневра