in

Яко!Яко! WTFWTF

Братоците и Цецките в България не вярват в живота след смъртта, сочи проучване

Верно ли ще е само тва сега и тука!?

Хората у нас не вярват в живота след смъртта. Сметай кви сме оптимисти всичките, брато!

Даже сме на предпоследно място в Европа по процент хора, които вярват в живота след смъртта. Има такова изследване, има такава статистика.

Некви хора се събират на световно ниво на всеки пет години. Ще ти разкрием също, че това е и е едно от най-големите и авторитетни широко използвани междунационални проучвания.

След нас е Албания.

Там не ходи.

Най-много хора вярват в живота след смъртта в Турция, Полша, Босна и Херцеговина и Румъния. Страните от Западна и Централна Европа също имат сериозен процент хора (между 40 и 60%) вярващи в живота след смъртта.

“Има няколко различни начина да се разсъждава по темата за живота след смъртта”, посочва философът и учител Иван Господинов.

“В Будизма става въпрос за реинтернация, тоест за връщането в света под различна форма. Друг вариант на живот след смъртта е, когато имаме място, където душата изчаква известно време и след това се връща или си намира мястото, но така или иначе от тези принципи се вадят много изводи за това какво да правим в момента и сега, как да вземем решения. Около 40% от българите са сигурни, че няма живот след смъртта, но има около 20%, които не са сигурни, както и около 5%, които не са отговорили, тоест все пак има едно поле за по-широка интерпретация и този въпрос не показва детайлно какво точно вярване за живота след смъртта имат предвид. Може би много хора не са били сигурни как да отговорят”, казва той.

Ние немаме какво да добавим, освен да си цитираме източника на основната информация тук: Дир.

Само ще кажем ние в кои 3 неща вярваме:

  1. Бирата трябва да е студена
  2. Жената трябва да е толерантна
  3. Книгата трябва е “Как да оцелееш в България”

Кефи ли те?

ВИДЕО: Как в сериала “Better Call Saul” ползват обекти, за да разказват истории

ВИДЕО: Чичовците Eminem и Snoop Dogg с ново брутално изпъление на живо