in

Яко!Яко!

Пет предложения, с които да разнообразиш през септември

Септември е, брато! Масово хората се променят в тази част от годината. Това е един своеобразен рестарт. В края на лятото всички отново се стягат – едни в работата, други отиват на фитнес, трети са решени да променят изцяло живота си уж към по-добро. После декември пак го удрят на купон и от януари идва второто “вече съм друг човек”.

Тук сме с няколко предложения през септември, с които да успокоиш съвестта си, да дадеш различен ъгъл на нещата от живота, да има какво да разкажеш в понеделник, когато отидеш на работа.

Покори връх

 

Ако искаш да си на върха, направи го буквално. Септември условията в планините все още са благоприятни. Eстественият наркотик за човешкия организъм е надморската височина.  Има и други неща, освен света, който ги заобикаля – компютри, телефони, алкохол и цигари, райски газ, който напоследък е много модерен сред ученици и подрастващи. Съществува и друго място, където могат да изпитат удоволствие и адреналин – планината. Думите са на учителя планинар Георги Генов. По думите му планината дава всичко. Тя е спокойствие, удоволствие, приятели, нови запознанства. Съгласни сме напълно. Препоръчваме горещо подобно изживяване. Слагай 2-3 сандвича в раницата, планирай маршрута и тръгвай. В града всичко е скъпо, а и вече си го правил.

Вози се

Със септември удря и депресията. Лятото мина като миг. Като акорд от любима песен. Като любов късно вечер на литър алкохол. Ето защо имаме предложение. Вози се. Прави го на автостоп. Прави го в градския транспорт без билет. Вози се на детска люлка също, ако не става другото. Хвани теснолинейката, влак от БДЖ, което си е гарантирано преживяване или дори тротинетка и се надбягвай с Емили по околовръстното. Важното е да има движение.

Книги

Чети литература. Остави го този фейсбук, даже ти препоръчваме да си изтриеш приложението на телефона. Верно, че така няма да ни следиш нас, но ние сме готови на тази саможертва в името на това да оцелеем като нация. ако няма какво да четеш, можеш да посетиш Алея на книгата в София между  5-и и 11-и септември. Там всичко, а в това число и нашата книга.

Погрижи се за себе си

Силното слънце, липсата на качествен сън и витамини, както и нездравословния живот през лятото има своите последствия. Добрата новина е, че имаме билет към решението на този проблем. Запази си час за консултация в Derma-Act. Там ще ти дадат точния съвет за това, от което имаш нужда. Там ще се погрижат за тъмните кръгове под очите, торбички и отпусната кожа в околоочния контур, естетични процедури за лице и тяло, козметични процедури, наистина всичко има там, а в това число и едни от най-добрите лазерни технологии, сред които Cutera, Cynosure и Elite+.

Отиди на мач

Септември е месецът, в който се завръща Шампионска лига. България няма представител в групите, но пък нискотарифните полети все още са налични, така че хвани една раница, вземи билет за себе си и твой авер (само, ако предварително ти е превел парите) и отиди на среща на любим твой тим в евротурнирите. Шоуто е гарантирано, а цената на бирата вече се доближава до тази в заведение в София, така че цените няма да ти се видят чак толкова безбожни.

Кефи ли те?

Да гледаш мач на живо от джакузи? Възможно е (СНИМКИ)

ВИДЕО: Много лоша актьорска игра от известен футболист