in

Легенда на “Юнайтед” сравни Халанд със злодей

Просто е нечестно, жалва се Невил

Ерлинг Халанд се забавлява в Англия, брато. Новото попълнение на “Сити” къса повече мрежи и от кит във водоем. Нелогично сравнение, но подобно е и това на Гари Невил, легенда на “Юнайтед”. Той смята, че е нечестно “гражданите” да разполагат с такъв футболист. Би било кощунство, ако играеш Фентъзи и го нямаш в състава си.

“Това с Ерлинг Холанд просто изглежда нечестно – обясни Невил пред “Скай Спортс”. – Като малък гледах във филми за Джеймс Бонд един герой, наречен “Челюсти”. Той беше висок около 220 сантиметра, вдигаше хора във въздуха и ги размазваше на пода. С Холанд срещу защитници изглежда почти същото. Кара те да си мислиш, че срещу него няма как да се играе. Как изобщо да се справиш с такъв човек в наказателното поле?”.

“Манчестър Сити ще удължи значително кариерата му, тъй като техният стил му пасва идеално. Всичките тези пасове те объркват и просто в един момент той ще ти избяга. Много съм впечатлен от него, той е един от двамата или трима най-добри в света в момента. Обикновено тези футболисти ходят в ПСЖ, “Реал” или “Барса”. Едно време, когато играчи като Кристиано Роналдо или Тиери Анри бяха най-добрите в света, те не бяха привлечени като такива от “Юнайтед” и “Арсенал”. Те се развиха в тези отбори и достигнаха върха с тях. Този човек моментално е кандидат за “Златната топка” и изглежда като най-добрия футболист в света. Това е впечатляващо и отдавна не се е случвало във Висшата лига”.

Кефи ли те?

ВИДЕО: Разбираш ли от този ромски свидетелски разказ кой кого е ударил?

Да гледаш мач на живо от джакузи? Възможно е (СНИМКИ)