in

WTFWTF Смех!Смех! ПлачаПлача Шит!Шит!

Малка къща разделя на две магистрала заради инатлива жена

Магистрала в Китай придоби сериозна популярност и без да е строена от Бойко Борисов, брато. Пътят в Гуанджоу сега се разклонява за кратко заради съвсем малка постройка, собственост на инатлива жена. В продължение на 10 години тя е отказвала на правителството да продаде имота си и сега е заставена да слуша пилене на гуми на броени метри от прозорците. Освен това гледката й е по-зле и от тази в Люлин, което е трудно постижимо.

Едноетажната постройка е с големина от едва 40 квадратни метра, а сега е буквално в яма, над която се простират две крила на четирилентовия път. Така е вече повече от 2 години, тъй като въпросната история е от 2020-а, ама ние сега научихме.

Ако искаш да оцелееш с комшии идиоти или просто да се съхраниш у нас, ние написахме книга с типично мъжки хумор. Виж я тук!

Собственикът, познат като г-жа Лианг, не се съгласил на предложението на общината, тъй като така и не получил адекватно предложение за подобно жилище, с което да замени настоящия си дом. Госпожата допълва, че не се притеснява от хорското мнение и това, което се говори за нея.

Според властите, на г-жа Лян са били предложени много апартаменти, както и варианти за парични компенсации, но тя била непримирима. В крайна сметка инженерите са проучили съответните потенциални проблеми с безопасността, преди да построят моста, за да се уверят, че е добре тя да продължи да живее там.

Кефи ли те?

дъжд чадър

ВИДЕО: Винаги прескачай локвите, че иначе…

ВИДЕО: Коги се радваш на безплатен душ