in

Смех!Смех! ДГДДГД WTFWTF Шит!Шит!

Футболен отбор изгони вратаря си заради розов маникюр

Така се прави!

Футболен отбор изгони вратаря си заради розов маникюр

Ръководството на футболния клуб “Иркутск” отстрани вратаря си Никита Лобусов от тренировки и мачове заради розовия му маникюр, брато. Футболистът категорично е отказал да промени външния си вид, предаде руския вестник “Комерсант”.

Случката нашумя в руските социални мрежи преди няколко дни, но първоначално представителите на клуба отрекоха, че смятат да отстранят Лобусов заради розовия му лак. Регионалната футболна федерация застана на страната на ръководството на клуба и нарече медийното внимание към инцидента ненужно.

После обаче, незнайно под чие давление, футболните деятели от тима на Иркутск са решили, че играчът им руши православните ценности и сее западна поквара сред съотборниците си и размислили по въпроса.

“Наред с други неща, треньорите възпитават важни качества като отговорност, старание и способност да се поема отговорност. Вярваме, че мъжете трябва да бъдат мъже. А играчите трябва да мислят преди всичко за това как да донесат победа на отбора, а не как да изразят себе си. Ако даден спортист иска да се отличи, той трябва да го направи в рамките на позволеното”, пише в официално изявление на клуб “Иркутск”.

Никита Лобусов обясни, че е отказал да махне маникюра си, тъй като той не се отразява върху качеството на работата му:

“Това е моят начин да изразя себе си и не означава, че принадлежа към някоя общност или субкултура. Сред моите познати има много хора, които се изразяват по този начин”, коментира той пред “АиФ Иркутск”.

Ние пък написахме втора книга с типично мъжки хумор. Виж я тук!

Кефи ли те?

-5 Points
Upvote Downvote

СНИМКИ: Топ 10 гадни прически, които ще те накарат да уважаваш фризьора си

ВИДЕО: Дани де Вито и дъщеря му коментират татуси на неговите филмови персонажи