in

Яко!Яко! Смех!Смех!

Сталоун заличи татус, посветен на жена му, с такъв на кучето Бъткъс

Силвестър Сталоун се развежда, брато. Преди дни прочетохме тази новина, но решихме да не я споделяме, тъй като не сме Блиц. Е, вече имаме повод да го сторим, тъй като попаднахме на забавен факт от живота на Слай. Един от любимите ни актьори очевидно ще стане ерген след 25 години семеен живот. Досега на десния бицепс стоеше як татус на жена му Дженифър, но това е минало.

Наскоро той е заличил своята дългогодишна любов, но не в Derma-Act, където предлагат такава услуга, а при татуиста. Вместо лика на жената, с която е прекарал последните 30 години, Слай нареди да му бъде нарисувано кучето Бъткъс. Това е същият булмастиф, който Сталоун бе принуден да продаде през 70-те години за 40 долара, за да е сигурен, че то ще оцелее. По-късно, след като успя да продаде сценирай за филма “Роки”, той си го откупи за 15 000 долара.

Кучето на Роки Буткус е домашен любимец на Сталоун и в реалния живот.

“Когато нещата се влошиха и не можех да му осигуря храна, трябваше да го продам за 40 долара – призна преди години той. – По-късно продадох сценария на “Роки” и разполагах с много средства, но новият собственик на кучето знаеше, че отчаяно искам да си го върна обратно и поиска 15 000 долара за него.”

А ако ти имаш татус за заличаване, то ние ти препоръчваме нашите приятели от Derma-Act, където разполагат с най-модерната апаратура за тази цел.

Кефи ли те?

Ставаме свидетели на най-великото убийство досега във “Вижте как бягат” (ТРЕЙЛЪР”

Велико: Това може да се види само на мач в Мароко (ВИДЕО)