in

Шит!Шит! WTFWTF

Мъж се разболя едновременно от COVID, ХИВ и маймунска шарка

Ако си мислиш, че седмицата ти е кофти, то почакай да видиш какви случаи има още по света, брато. Италианец стана първият човек, за когото се знае официално, че е дал положителен резултат за маймунска шарка, ХИВ и COVID-19, съобщава френският “Метро”.

Други ретро песни в стил “Васко Жабата”, които заслужават да бъдат възродени

36-годишен жабар е имал всички налични симптоми да се притеснява за здравето си – температура, възпалено гърло, умора, главоболие и подути лимфни възли в областта на слабините след почивка в Испания. Те се появиха на 29 юни след петдневното пътуване, по време на което той е скъсал синджира и е правил хуц-хуц с мъже без презерватив, според доклад на Journal of Infection. Три дни по-късно мъжът, който преди това е бил ваксиниран с две дози Pfizer, е дал положителна проба за Covid-19.

Още същият следобед той е ъпргейднал състоянието си, като се е сдобил и с обрив по ръката. В рамките на 24 часа по тялото му са се появили болезнени пъпки, заради които е посетил  университетската болница Сан Марко в Катаня. Лекарите го преместили в Инфекциозното отделение на 5 юли, където той е дал положителна проба за маймунска шарка. Скоро след това той е получил още една новина по темата – има и ХИВ, след като е бил тестван за редица болести, предавани по полов път. Гадно, брато, дано поне си е изкарал хубаво в Испания.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Създадоха онлайн игра в чест на “Васко Жабата” (ДАВАМЕ ЛИНК)

Ставаме свидетели на най-великото убийство досега във “Вижте как бягат” (ТРЕЙЛЪР”