in

Шит!Шит!

Жена съди колега, счупил й 3 ребра при прегръдка

На никого вече да нямаш доверие, брато. Ни на приятели, ни на хората в офиса. Жена в Китай съди свой колега заради силна прегръда. Тя твърди, че има 3 счупени ребра следствие на милия иначе жест.

Заплетеният случай е от град Юъян, а според азиатката, през май 2021 година тя разговаряла със свой колега, когато друг се приближил до нея и я прегърнал толкова силно, че тя изпищяла от болка.

По-късно пострадалата се опитала да третира кожата с някакъв мехлем, който вероятно не е Драконов нокът, но това не помогнало. Оказало се, че контузията е далеч по-сериозна, след като посетила болницата. Рентгеновата снимка разкрила, че тя има три счупени ребра – ляво и две десни. Жената е била принудена да плаща за лечението си и да вземе отпуск от работа, което е довело до загуба на доходи. Сега пострадалата твърди, че се е срещнала с колегата, за да договорят обезщетение за медицинските си сметки, но не намерили общ език, тъй като според агресора, прегръдката му била сърдечна и няма доказателства, че нараняването е резултат от този жест на любов.

Кефи ли те?

ВИДЕО: Коги видиш болид от Формулата на магистралата

В Япония призоваха младежите да пият повече алкохол