in

Футболист прати брат си да го замести на сватбата му заради трансфер

Всеки е чувал онази шега за футболния фен, който има билети за финал в Шампионската лига за същия ден, в който се жени. После предлага някой да го смени пред олтара. Е, оказа се, че не е точно шега. Футболист прати своя брат на собствената си сватба, тъй като не можеше да присъства.

Мохамед Буя Турай пропусна големия ден, за да се присъедини към новия си отбор “Малмьо”, разказа самият той пред шведското издание Aftonbladet.

Виж още: Brato.bg подновява фентъзи лигата си за Англия

Сватбата била насрочена за 21 юли, но от клуба поискали играчът да пристигне възможно най-бързо и да бъде представен официално на 22 юли.

„Снимахме се по-рано, така че изглежда все едно съм бил там. Но не бях. Брат ми трябваше да ме представлява на истинската сватба“, добави още Буя Турай в туитър.

Той подписа с “Малмьо”, след като прекара последните два сезона в китайското първенство. Нападателят все още не се е виждал със съпругата си след сватбата, но обеща скоро да има меден месец заедно. „Първо да спечелим първенството, а после ще отида и“, заяви още Мохамед Буя Турай.

Кефи ли те?

Клиенти в заведение пеят на Ноел Галахър “Wonderwall” (ВИДЕО)

Бивш кечист “боцкал” 1 млн. жени