in

Яко!Яко!

Котка предотврати въоръжен обир

Животните са голяма работа, брато. Без значение дали имаш куче, котка, пор или риби, те винаги има с какво да те изненадат. Повечето пъти приятно. А в конкретния американец остана жив, след като неговата мачка предотврати въоръжен обир в дома му.

Фред Евърит от Белдън, Мисисипи, разказа любопитна история пред местния вестник “Нортийст Мисисипи джърнъл”. Според него, котето Бандит, 9-килограмово животно, е успяло да спаси живота му.

Виж още, брато: Фермер дава на кравите си VR, за да си мислят, че са навън

“Чували сте за кучета-пазачи, но това е котарак-пазач”, хвали домашния си любимец Евърит, който е на 68 години. Опитът за обир е извършен между 2:30 и 3:00 часа сутринта на 25 юли, разказа той. Мъжът първо се събудил от мяукане в кухнята. След това мачоко се втурнал в спалнята, скочил на леглото и започнал всячески опити да събуди Евърит.

Стопанинът успял да се събуди, за да установи, че в задния си двор има двама обирджии, единият с пистолет, а другият използвал лост, за да отвори вратата.

Когато извадил пистолет и се върнал в кухнята, потенциалните натрапници вече били избягали. Евърит казва пред вестника, че не е викал полиция и че без Бандит ситуацията е щяла да бъде различна.

„Слава Богу, не се стигна до конфронтация. Но мисля, че е само заради котарака“, споделя Евърит.  Възрастният мъж осиновил спасителя си Бандит преди четири години от приют за бездомни животни. Така е в живота, няма ненаказано добро, брато.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

ВИДЕО: Пияно брато ближе дюнер, вместо да го яде

Brato.bg подновява фентъзи лигата си за Англия