in

WTFWTF Яко!Яко! Смех!Смех! ПлачаПлача

ВИДЕО: Фолксваген представиха техния дрон за пътници

Страх ни е, че нема да може да му се сложи газ, затва нема да го купуваме

Може да дойде ден, когато ще гледаме небето над село Фурен и ще виждаме как комшията минава с неговата летяща кола или с дроня. И този ден е близо. По-близо, отколкото си мислиш.

Volkswagen Group China току-що разкри новия си персонален летящ дрон. Викат му Air Golf with Vinkelo. Не, бе, бъзикаме те. Викат му V.MO.

Прототипът е резултат от проект, стартиран през 2020 г. от китайското дъщерно дружество като проучване на нововъзникващия пазар. Кой пазар? Не пазара на дънки в Димитровград, а пазарът на електрически машини за летене.

На V.MO викат още Летящия тигър. Това е заради черните и оранжевите ивици по корпуса. Става въпрос за напълно електрически персонален самолет, който е дълъг 37 фута и широк 35 фута, сега баш ни мързи да обръщаме метрическите данни, виж си там в Гугъл.

Апаратът използва конфигурация X-wing за задържане на шест витла, докато има две задвижващи витла, прикрепени към задната част на ламарините. Не, май не са точно ламарини, нема нищо, не сме карали кола, дето да не гние.

Дронят има хеликоптерни плъзгачи за улесняване на излитането и кацането и за по-лесно влизане и излизане на пътниците.

Побира четирима пътници и техния багаж. Може да мине общо 200 километра. Демек Враца-София два пъти.

През следващите две години Volkswagen ще се стреми да подложи електрическото летящо возило на строги тестове. Volkswagen China също преговаря с властите за осигуряване на необходимия сертификат за търговско производство на лични самолети.

Ще се фръчи, баце.

Кефи ли те?

Brato.bg подновява фентъзи лигата си за Англия

Хит 2022: DJ Dian Solo и Криско удариха рамо на Панайот Панайотов за “Мижав интерес”