in

Яко!Яко!

Напук на масовото поскъпване! Eто какво открихме

Можеш да запази час дори за септември

Във времена на инфлация и умопромрачителни цени на бира, гориво и дори чадър на плажа, стойността на едни услуги паднаха наполовина за целия месец август. Най-горещата оферта на сезона идва от дерматологични клиники Derma-Act, където и този път не изневериха на традицията да предложат -50% на всички процедури.

До 31.08.2022 г. братоци и Цецки имат възможността да се възползват от специалните цени, но по-важното е, че могат да закупят или предплатят избрани услуги, от които да се възползват до края на септември. За братоците това е идеален момент да се подмажат на своите любими преди да им съобщат, че отиват на мъжко море. Повярвайте ни, ще ви се размине дотолкова, че драскотините и изгарянията няма да са толкова видими.

Можете да закупите процедура на място в клиниката или онлайн, но побързай да запазиш своя час докато все още има, защото хората се редят за скъп бензин на опашки, представи си какво се случва, когато офертата си заслужава наистина.

Важно уточнение е, че офертата не важи за пластични операции, ботокс, мезоконци, козметични процедури, дерматологични прегледи и консултации, както и за продуктите на Allergan и Restylane. Запиши час на тел. 0889 741 417 или 0882 772 771 или им пиши във Facebook. Адресът на красотата: Derma-Act, бул. „Черни връх“ 150 или Derma-Act Infinity, ул. „Папрат“ 6B.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Derma-Act (@dermaact)

Кефи ли те?

Политик в Индия пи вода от река, за да докаже, че е годна, после влезе в болница

Робот счупи пръст на дете в турнир по шахмат