in

Смех!Смех! ПлачаПлача WTFWTF

Хванаха 13-годишно дете да шофира пияно до Пловдив

Момчето било на 1,42 промила, брато

Хванаха 13-годишно дете да шофира пияно до Пловдив

Под надзора на Районна прокуратура – Пловдив се извършва проверка за управление на лек автомобил от 13-годишно момче след употреба на алкохол, брато.

На 21 юли е получен сигнал в Районното управление в Раковски, че лек автомобил се движи в посока от Раковски към с. Отец Кирилово, като излязъл извън пътното платно за движение и се озовал в близката нива, съобщават от МВР.

На място пристигнали полицейски екипи. Колата е била управлявана от 13-годишно момче. При извършен тест за алкохол, пробата отчела концентрация на алкохол в кръвта му от 1,42 промила.

Установено е, че преди да се качи в автомобила малолетният бил със свои връстници на спортно игрище в Раковски, където употребили алкохол – бира. По-късно той се върнал в дома си, откъдето взел ключа от автомобила, ползван от майка му, привел го в движение и потеглил към с. Отец Кирилово. По пътя изгубил контрол, напуснал пътното платно и навлязъл в близката нива. Детето не е пострадало.

Момчето е малолетно и не подлежи на наказателна отговорност. В хода на проверката е бил съставен акт на майката за извършено нарушение по Закона за движение по пътищата.

Регистрационните табели на автомобила са свалени след инцидента и той е дерегистриран.

Не се възмущавай, а хвърли едно око на най-забавната книга. Ние сме я писали

Кефи ли те?

-1 Points
Upvote Downvote

Коментари

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Facebook App ID not set. Please check settings

Loading…

0

ВИДЕО: Коги ти дадат да биеш дузпа и се излигавиш

Not Safe For Work
Click to view this post

ВИДЕО: Джорджина на Роналдо предизвиква с ново Инстаграм видео