in

Яко!Яко!

Новата FIFA 23 идва с бонус Световно първенство

 

Новата FIFA 23 идва с бонус Световно първенство

Любимият ни футболен симулатор FIFA 23 пусна своя трейлър на новото заглавие – FIFA 23, брато. От EA Sports обявиха много интересни новини, но най-важната бе датата на излизане на заглавието. Standard Edition ще се появи на 30 септември, а три дни по-рано ще излезе Ultimate Edition версията на играта.

Минути след излизането на трейлъра станаха ясни подобренията и нещата, които ще бъдат добавени. HyperMotion2 технологията ще бъде с ключова роля за много от подобренията, като част от тях са над 6000 нови футболни анимации, които трябва да добавят по-голям реализъм на терена и в самите движения на играчите. Ние най-вече се кефим, че във FIFA 23 ще има бонус Световното първенство. Силно се надяваме и някой бъгове да бъдат оправени. Най-дразнещият тази година е пробив към аута и пас в наказателното, което винаги беше гол. Тъпня!

Какво още ще има във FIFA 23?

“Управлявайте множество женски клубни отбори за първи път в историята и се изправете срещу вашите приятели от различни платформи, благодарение на cross-play функцията – съобщават разработчиците. – Изградете мечтания си отбор във FIFA Ultimate Team™ с новата обновена система или изживейте футболните си мечти в кариерния режим, докато управлявате едни от най-известните играчи във футбола. Режимите Volta Football и Pro Clubs пък внасят още повече индивидуалност на терена с нови нива на персонализиране и подобрен геймплей.”

“Какъвто и да е вашия любим стил на игра, насладете се на ненадмината автентичност с над 19 000 играчи, 700+ отбора, 100+ стадиона и над 30 лиги, включително Шампионската лига на УЕФА, Висшата лига, новата Женска суперлига и още много. Готови ли сте за напрегнати футболни състезания?”

HyperMotion2 технология – Новата подобрена HyperMotion2 технология усъвършенства всеки един момент на терена с над 6000 реалистични футболни анимации. Костюмите на Xsens позволяват да бъдат уловени милиони точки от данни на професионални футболисти, които играят истински високоинтензивни 11v11 мачове. Резултатът е реалистични, отзивчиви и плавни футболни анимации, които ще те потопят още повече в играта.

Още повече футбол – Управлявайте женски клубни отбори за първи път в историята на EA SPORTS FIFA, тъй като Barclays FA Women’s Super League и Division 1 Arkema идват във FIFA 23 още от първия ден. Впуснете се в напрегнати футболни състезания и играйте заедно срещу приятели от различни платформи, тъй като FIFA 23 въвежда cross-play игра в режими 1v1 във FIFA Ultimate Team™, онлайн сезони, онлайн приятелски срещи и други.

Обучение и кариерен режим – Насладете се на новата система за обучение, която помага на новите и по-малко опитни играчи да се запознаят с основите на играта, благодарение на поредица от предизвикателства, които ще подобрят вашата игра. Когато вече се чувствате готови, се впуснете във вълнуващия кариерен режим, за да изпитате най-автентичното футболно изживяване до момента в поредицата.

Множество геймплейни подобрения – Насладете се на още по-реалистично футболно изживяване с FIFA 23, благодарение подобрената физика и новите игрови функции. Футболното разнообразие никога не е било толкова богато!

Мощни удари – Нова механика, която е базирана на вашите умения и риска и ще въведе най-впечатляващите удари във футбола в игра.

Преработени удари – FIFA 23 ще ви даде по-голям контрол върху свободните удари, дузпите и корнерите, като ще ви позволи да изберете къде да направите контакт с топката, за да промените нейната посока, извиване и др.

Подобрена физика – Тя ще създаде по-естествени и информирани взаимодействия между играчите на терена, позволявайки им да избегнат удари и сблъсъци.

Футболно разнообразие – FIFA 23 ще ви засипе с множество нови анимации и механики, които правят играта още по-реалистична. Насладете се на различни траектории на изстрел и нови типове подавания.

И да знаеш – яките неща са в нашата втора книга. Хвърли едно око тук!

Кефи ли те?

Подслушват ли ни Facebook и Instagram?

ВИДЕО: Стивън Спилбърг засне първия си музикален клип само с айфон