in

Яко!Яко!

Време е за любов, рокендрол и гръмотевици с Тор

ръмотевична премиера в София беляза триумфалното завръщане на Тор на големия екран

Нов филм се вихри в кината, брато от 7 юли насам. Един от най-обичаните Отмъстители, Тор Одинсон прави дългоочакваното си завръщане на големия екран с най-предизвикателното, най-личното и най-забавното солово приключение до момента – Тор: Любов и гръмотевици. Епичната продукция, плод на несравнимото въображение на носителя на „Оскар“ Тайка Уайтити (Тор: Рагнарок, Джоджо Заека), предлага едновременно истински трогателна история, впечатляващ космически екшън, много хумор и незабравим рокендрол саундтрак, което гарантира на зрителите в кината най-бомбастичното кинопреживяване на лятото.

Малцина избрани вече имаха възможност да развъртят Мьолнир и Стормбрейкър и да изживеят Тор: Любов и гръмотевици на голям екран на гръмотевичната галапремиера, която се проведе вчера, 06 юли, в подобаващия 4DX® формат в Cinema City Парадайс. Благодарение на уникалната атмосфера на събитието и 4DX® технологията, с която зрителите буквално съпреживяват всяко едно действие на екрана, гостите на премиерата „влязоха“ в забележителните космически реали на вселената на Марвел и по неповторим начин се увериха в неподправения дух и качества на филма, съпътствайки Тор в триумфалното му героично завръщане.

В Тор: Любов и гръмотевици Тор (Крис Хемсуърт) се оказва на кръстопът и несигурен как да продължи с живота си, се отправя на пътешествие в търсене на вътрешен мир. Плановете му за постигане на душевен покой обаче се разпадат с гръм и трясък, когато съдбата го среща с безпощадния галактически убиец Гор – Касапина на богове (Крисчън Бейл), заклел се да унищожи всички божества. В добавка Тор открива, че вече не е и единственият и неповторим Бог на гръмотевиците, тъй като бившата му приятелка Джейн Фостър (Натали Портман) е успяла да овладее силата на магическия Мьолнир и се е превърнала в Могъщия Тор.

Режисьор на Тор: Любов и гръмотевици е Тайка Уайтити (Тор: Рагнарок, Джоджо Заека), който е исценарист заедно с Дженифър Кейтин Робинсън. Продуценти са Кевин Файги и Брад Уиндербаум. В ролите са Крис Хемсуърт, Натали Портман, Крисчън Бейл, Теса Томпсън, Тайка Уайтити, Крис Прат (Питър Куил), Карън Гилън (Небюла), Джейми Александър (Сиф), Пом Клементиеф (Ментис), Дейв Батиста (Дракс), Шон Гън (Краглин), Вин Дизел (Грут), Брадли Купър (Рокет) и  Ръсел Кроу (Зевс).

Времето за любов, рокендрол и гръмотевици настъпи! От днес Тор: Любов и гръмотевици е само в  кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Кефи ли те?

Велико: С кон на дискотека в Смолян (ВИДЕО)

Кубрат Пулев: Тарикат мъж не писка