in

Смех!Смех!

Пингвини отказват да ги цакат с евтина храна (ВИДЕО)

Видрите на същото мнение

По-лесно е да излъжеш човек, брато, отколкото животно. Това поне е нашата теза за нещата от живота. Пингвини в японски аквариум отказват по-евтината риба, която им поднасят напоследък заради покачващите се цени и необходимостта разходите да бъдат оптимизирани.

Котка преби стопанина си, затвори капака на колата

Някои от пингвините са категорични, а към бойкотът им са се присъединили и видрите, разкриват от ръководството на аквариума в Хаконе, югозападно Токио. Хироки Шимамото предполага, че птиците са озадачени заради размера на новите риби, които са по-големи от старите и смятат, че има нещо нередно в цялата работа.

С видрите е още по-трудно, тъй като те единодушно отказват по-евтината риба. Цените на сафрида – рибата, която аквариумът сервира на своите пингвини и видри – са скочили с 20 до 30 процента спрямо миналата година поради по-малкия улов. Аквариумът все още купува известно количество сафрид, но не възнамерява да се върне изцяло към старото меню, докато цените не спаднат. Така че пингвините и видрите ще трябва да проявят разбиране.

Кефи ли те?

Проблем със съобщенията в Instagram

Китай създаде изкуствен интелект, оценяващ лоялността към партията