in

WTFWTF Яко!Яко! Смех!Смех! ПлачаПлача

СНИМКИ: Би ли спал на хотел под открито небе на бензиностанция?

Тоя материал ни кара да си задаваме житейски въпроси, брато

Въпреки че хотел “Маринела” и крайпътният мотел на Бела Слатина може да се различават много по стандарти и услуги, те имат поне едно общо нещо: стените.

Тук обаче ти показваме нов швейцарски хотел, който се стреми да се отличава от останалите, като премахва една от най-основните характеристики на хотелската стая и предлага на своите посетители само легло. Да, няма стени, няма тоалетна, няма телевизор и климатик. 

Тва е, брато!

Хотел Null Stern – или хотел с нула звезди – отваря врати (не буквално, щото нема) на чисто ново място – между оживено кръстовище и бензиностанция. Не си правете труда да се обаждате на рецепцията за допълнителен комплект възглавници, тъй като това няма да е достатъчно, за да заглуши шума.

Концептуалните художници братята Франк и Патрик Риклин и хотелиерът Даниел Шарбоние внимателно са проектирали този хотел. Това е пространство, което да ви държи будни през нощта. Принуждава своите гости не само буквално, но и преносно да отворят очите си за хаоса и разрушенията, случващи се около тях.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Null Stern Hotel (@nullstern_theonlystarisyou)

Стаята е пространство без стени само с едно голямо легло и две нощни шкафчета. Има всички качества на стандартна хотелска стая. Но без уединението.

Звукът от профучаващи автомобили и камиони и миризмата на бензин, напояваща въздуха, трябва да са достатъчни, за да накарат гостите да се мятат насам-натам, докато са оставени да размишляват върху състоянието на нашата планета.

Пичовете зад тази идея направиха същия хотел в прегръдката на красивите хълмове на Сайон и швейцарските Алпи. Разцъкай Инстаграм профила на момчетата.

Шарбоние и семейство Риклин използват публиката си, за да привлекат вниманието към състоянието на нашия свят.

Колко струва нощувката в хотела, който показваме? Баш до бензиностанцията, нали… Ами, 340 долара. Хотелската стая предизвиква нови мисли и променени възприятия за нашия свят и как трябва да вървим напред, ако искаме да продължим да спим сред Алпите. А не на бензиностанция…

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Емили Ратайковски намери начин да се справи с жегата (СНИМКА)

Това не е гол на FIFA22, а от истински мач